DALIĆ ISKRENO PRIZNAO: Nismo zaslužili danas ništa više osim poraza! Pokušavali jesmo, ali nije išlo…

Moramo se oporaviti od ovoga poraza, moramo ovo zaboraviti, kaže Dalić. Morat ćemo neke promjene napraviti ili nešto drugačije, ali evo , nećemo sada pognuti glavu, idemo dalje, zaključio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Dalić..

Podijeli

Hrvatska je u kvalifikacijskoj utakmici  za Svjetsko prvenstvo 2022. godine izgubila od Slovenije 1:0….

Izbornik Zlatko Dalić-Foto-screenshot

Nakon utakmice izbornik Dalić je rekao da smo dobro krenuli u utakmicu stvorivši dvije tri situacije, međutim, nastavlja Dalić, nakon primljenog gola nismo više bili niti moćni nije bilo energije i nismo bili aktivni koliko je trebalo biti te nismo zaslužili danas ništa više osim poraza rekao je…

Mi smo nešto pokušavali, ali nismo bili konkretni, nismo bili okomiti, nismo čak niti stvorili neku pravu šansu u drugom poluvremenu…Pokušavali jesmo, ali nije išlo.

Nakon gola koji smo mi primili, Slovenija je imala više motiva, bila je agresivnija, bila je kompaktnija i mi nismo uspijevali to više probiti…Poraz nam je teško pao , ali što jetuje. Početak je kvalifikacija i znamo da će biti teških utakmica i već smo kiksali na početku, tako da nemamo više pravo na kikseve.Mi znamo da nam je cilj ići na svjetsko prvenstvo, ali moramo puno stvari popraviti u igri da bi to bilo realizirano. Nemamo pravo više na kiks, moramo pokušavati dobiti sve ono što je pred nama. Ovo je nakva naša klasika na početku, uvijek nam teško ide i nismo pravi bili danas i zasluženo smo izgubili kaže Dalić.

Cipar je već za tri dana

Moramo se oporaviti od ovoga poraza, moramo ovo zaboraviti, kaže Dalić. Morat ćemo neke promjene napraviti ili nešto drugačije, ali evo , nećemo sada pognuti glavu, idemo dalje, zaključio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Dalić.

 

Foto-screenshot facebook-Nogometna zveza Slovenije

D.J.

 


Podijeli