VIDEO- CRO COP I STIPE SE JAVILI IZ AVIONA: ‘PUTUJEMO ZA NEW YORK’ ‘Njegov zaštitni znak je takozvani swing desnom rukom, ali ovaj put mu to neće proći’

Spremio se jesam dobro, odnosno upravo onako kako sam želio. Nikakvih problema nemam, radujem se borbi ...

Podijeli

CRO COP Mirko Filipović jučer odletio u New York uoči skorašnje borbe protiv Roya Nelsona…

Mirko Cro Cop Filipović (44) jučer je u pratnji Stipe Drviša, odnosno svojeg već uobičajenog pratećeg tima, odletio u New York. Naime, do dvoboja s Royem Nelsonom (42) u okviru Bellatora preostalo je još manje od šest dana. New York je prva postaja Cro Copova puta jer je ondje predviđena i konferencija za novinare tijekom ovog tjedna, a uoči borbe zakazane za 16. veljače u Montvilleu (Connecticut).

– Spremio se jesam dobro, odnosno upravo onako kako sam želio. Nikakvih problema nemam, radujem se borbi – bilo je sve što je neposredno prije polijetanja iz Zagreba rekao Mirko Filipović.

Nešto prije je, pak, u kamere Nove TV prozborio i koju o suparniku koji mu je vrlo dobro znan. Borili su se dosad jednom, prije osam godina u Las Vegasu, u UFC-u, i tada je Nelson slavio.

On je odličan parteraš, malo nezgrapno izgleda, ali je majstor brazilske jiu-jitse, ima odlična rušenja i sigurno će ići na to. Njegov mu je zaštitni znak, kao meni high-kick, takozvani swing desnom rukom. Radili smo na tom na pripremama, tako da mu to ovaj put neće proći.

Inače, na istu je temu, laganog podsjetnika na UFC u Las Vegasu 2011., za američke medije ponešto rekao i sam Nelson.

– Ne zanima me kakav će Cro Cop doći u kavez. Sve dok sam ja pravi Roy, to mi nije ni najmanje bitno. Ako dođe bolji Cro Cop, to je sjajno za mene jer ću automatski i ja morati biti bolja verzija sebe – samouvjereno će Amerikanac koji se baš ne može pohvaliti sjajnim omjerom u zadnje vrijeme. Naime, u zadnjih 10 borbi izgubio ih je čak 8, računajući i posljednje dvije. S druge ga strane čeka Mirko Filipović s najboljim nizom u karijeru, 10-0.

D.J.


Podijeli