Utorak, 27. listopada 2020.
Braniteljski portal

Crnogorski huligani radili nerede i divljali u Zagrebu: Bacali boce, dizali tri prsta u zrak i vikali “Ovo je Srbija””Ubi ustaše”…FOTO…

Navijači crnogorskog košarkaškog kluba Budućnost rade nerede u centru Zagreba uoči druge polufinale utakmice ABA lige...

Podijeli

“Navijači” crnogorskog košarkaškog kluba Budućnosti, njih 50-ak, radili su nerede u centru Zagreba uoči druge utakmice polufinala regionalne ABA lige.

Kako službeno javlja Nova Tv, u centru grada odjekivalo je “ubij ustaše” i “ovo je Srbija”, te su se čuli zvukovi razbijanja boca.

Divljanje huligana i razbijanje boca u Zagrebu

“Nešto iza 14 sati zagrebačka policija zaprimila je dojavu da se narušava javni red i mir na području Trga bana Jelačića na kojem je zatekla nekoliko desetaka osoba koje se s time dovode u vezu i u tijeku je njihovo dovođenje u službene prostorije policije radi utvrđivanja činjeničnog stanja”, rečeno u PUZ-u.

Navijači crnogorskog košarkaškog kluba su privedeni i prema prvim informacijama nema ozlijeđenih.

Na glavnom zagrebačkom trgu nalazilo se sedam policijskih kombija i šest automobila.

Bačen je bio i suzavac, ali zasada nije poznato je li to bilo od strane navijača ili policije.

I.V.


Podijeli

50 KOMENTARI

  1. E EEE MOJI ZAGREPČANI, PURGERI I OSTALI DOTEPENCI, SVI VI VOLITE ZAGREB A JEBE NAS ŠAČICA PO-ČETNIKA, A NAS DRAGOVOLJCE I BRANITELJE PLJUJETE DE STE SAD SE VIŠE BU TOGA, SADA PRODAJETE RIT ZA MRVICU VLASTI!!!

  2. Prebit, zatvorit, i osudit na 2 godine HR škole , svaki dan u školu i učit povijest. Hrvatski jezik 7 godina minimum, i naravno moraju sve naučit i znat. Ako ne zna , stari režim , batina, šiba i u ćošak klečit na kuruzu. Pa produžit mu još godinu školovanja i sve to naplatit od pupija. Pupovac plaća … ?? Najveća kazna koja postoji.

  3. Nesmiju naši govnari da ih taknu jer nam drźavu vodi grupa ljigavaca a njh ko guske vodi lukavi Pupi kome svaka ćast jer što nije mogla “jna” i cjelokupna četnićka banda naprvio je on sam koristeči hrvatsku neodlučnost i beskrajnu glupost

  4. Nevidim dasu crveni i spaljeni kao sto su u beogradu hrvate palili i trabunjali mediji o njima stalno ovliko ih zatvora ocekuje e sad cemo viditi naseg pendrek Minstra drzavnog problemaka cvitanudbasa kako ce reagovat.

  5. Napendrekat njih i učitelja pupija do granice i u Srbiju.Neznam dali smo mi jadniji ili naša elita da stalno dozvoli da tamo neki prečan Pupovac i njegova srbska svita izaziva u moj Hrvatskoj.Karte u jednom smjeru pod hitno!

  6. eeeee sad ćemo vidjeti koliko je naša vlada korumpirana i kako će riješiti i na koji način ovaj problem s ovim prosvjednicima slobodno mogu reći četnicima zbog onoga izraza ovo je srbija to samo mogu četnici uzvikivati ali su zbog toga bježali da se za njima digla prašina

    • Da vidimo junake Domovinskog rata Krsticevica i Medvjeda dalice stavit ultimatum Plenkovicu i ministru milicije dase protiv pocinioca podnesu krivicne prijave.Ili ce junaci u zemlju pogledati i fotelju sacuvati

  7. Kad kažeš da si Hrvat i katolik onda si Ustaša , kad oni uzvikuju ovo je smrdija e onda nisu četnici nego samo huligani ! Božinoviću daj ostavku ili nas sve zatvori , odluči na čijoj si strani!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 7 =