ČESTITAMO! FANTASTIČAN TRIJUMF HRVATSKE BRAĆE NA EUROPSKIM IGRAMA, U DOMOVINU STIŽE ZLATO I SREBRO Karatisti Ivan i Anđelo Kvesić pomeli konkurenciju u Minsku

VELIKI USPJEH HRVATSKE BRAĆE!...

Ivan i Anđelo Kvesić
Podijeli

Hrvatski karatist Ivan Kvesić osvojio je u subotu zlatnu medalju na Europskim igrama u Minsku, a njegov brat Anđelo Kvesić srebro…

Svjetski prvak Ivan Kvesić u finalu kategorije do 84 kilograma odlukom sudaca pobijedio je Turčina Ugura Aktasa, nakon što je borba završila 0-0.

Ivan Kvesić je ostvario tri pobjede u isto toliko nastupa u svojoj skupini te se kao pobjednik skupine plasirao u polufinale. Redom je pobjeđivao Kosovara Alvina Karaqija sa 5-0, Crnogorca Nikolu Malovića sa 2-0 i Ukrajinca ValerijaČobotara sa 3-0, a u polufinalu je svladao Talijana Michelea Martina sa 8-0.

Njegov brat Anđelo Kvesić je u kategoriji preko 84 kilograma osvojio srebro nakon što je u finalu izgubio od Asimana Gurbanlija iz Azerbajdžana sa 0-1, donose sportske.

Anđelo Kvesić je također osvojio prvo mjesto u svojoj skupini. On je svladao Srbina Slobodana Bitevića sa 2-0, zatim je sudačkim preglasavanjem upisao i pobjedu protiv Bjelorusa Alekseja Vodčica iako je dvoboj okončan rezultatom 2-2, da bi u završnoj borbi održao 0-0 protiv Gruzijca GogiteArkanije, a to je obojici boraca bilo dovoljno za plasman u polufinale. U polufinalu je Anđelo Kvesić svladao Nijemca Jonathana Hornea sa 1-0, da bi u finalu izgubio od Asimana Gurbanlija iz Azerbajdžana sa 0-1.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − četiri =