Carillo razočaran, a Cvitanović nesretan remijem u derbiju Hajduka i Dinama

Dinamov trener je mišljenja kako je Hajduk bio bolji u prvom, a njegova momčad u drugom poluvremenu.
Podijeli

Trener nogometaša Hajduka Joan Carrillo izjavio je kako je razočaran što njegova momčad nije pobjedila u derbiju protiv Dinama koji je završio neodlučenim ishodom 2-2, a trener Dinama Mario Cvitanović rekao je kako je nesretan što njegova ekipa nije pobijedila.

“Osobno sam jako nezadovoljan rezultatom jer mišljenja sam kako Hajduk po intenzitetu igre i zalaganjem igrača zaslužio puno više od jednog boda osvojenog u toj utakmici,” rekao je Carrillo novinarima po završetku derbi utakmice odigrane na Poljudu.

Carillo je istaknuo kako je jako sretan zbog zalaganja svojih igrača, ali i Torcide radi ozračja kojeg je stvorila za ovu utakmicu. Trener Hajduka nije želio komentirati suđenje suca Tihomira Pejina, dok je Dinamov trener Cvitanović odgovarajući na novinarska pitanja rekao kako će svoje mišljene o suđenju iznijeti nakon što pogleda snimku utakmice.

“Nesretan sam što Dinamo nije pobijedio u ovoj utakmici. Možda sam prepotentan, ali ću reći da me zanimaju samo pobjede, jer me zanima titula prvaka Hrvatske”, kazao je Cvitanović.

Dinamov trener je mišljenja kako je Hajduk bio bolji u prvom, a njegova momčad u drugom poluvremenu.

“Ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom jer mi tada nismo igrali nogomet. To poluvrijeme je bilo onakvo kako Dinamo ne smije igrati,” poručio je Cvitanović.

D.J.


Podijeli