Capak potvrdio: Plenković ima koronu i bit će 10 dana u izolaciji!

Nakon što je u subotu potvrđeno da je zaražena premijerova supruga, Plenković se testirao. Prvi test je bio negativan, ali ponovljeni danas je pokazao da je zaražen. Ostaje raditi od kuće. Iz Vlade kažu da je dobro...

screenshot
Podijeli

U središnjem dnevniku je Krunoslav Capak potvrdio da i predsjednik vlade Andrej Plenković ima koronu te da do daljnjeg ostaje u izolaciji. Z. sad se osjeća dobro, rekao je Capak…

Slijedom preporuka epidemiologa, predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je u ponedjeljak ponovno testiranje na prisutnost koronavirusa te mu je nalaz pozitivan…

Predsjedniku Vlade ranije je određena epidemiološka mjera samoizolacije te mu se sada određuje mjera izolacije u trajanju od 10 dana.

Trenutno se osjeća dobro, a svoje aktivnosti i obveze predsjednik Vlade nastavlja obavljati od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa, rekli su iz Vlade.

Premijer utorak ima ima zakazan sastanak sa županima u 10 sati.

Podsjetimo, premijer je završio u samoizolaciji u subotu, nakon što je potvrđeno da je njegova supruga Ana Maslać-Plenković zaražena korona virusom. Ona se testirala nakon blage temperature i dobila pozitivan nalaz. Isti dan testirao se i Plenković te mu je tada nalaz bio negativan.

Predstojnik Ureda Zvonimir Frka Petešić jučer je potvrdio da se premijer izolirao od ostatka obitelji u potkrovlju te su imali i radne sastanke, a iz potkrovlja je vodio i današnju online sjednicu Vlade.

Nakon što je premijeru potvrđena korona, postavilo se pitanje trebaju li u samoizolaciju njegov glasnogovornik Marko Milić, predstojnik Ureda Zvonimir Frka Petešić i zamjenica predstojnika Ureda premijera Tena Mišetić. Iz Vlade tek kažu kako će slušati što kažu epidemiolozi.

Krunoslav Capak je u središnjem dnevniku  potvrdio da je i predsjednik vlade Plenković pozitivan na koronavirus…

No, ukoliko se kod Plenkovića razvije teži oblik koronavirusa popraćen sa visokom temperaturom, postavlja se pitanje, hoće li Andrej Plenković tih desetak dana biti u stanju voditi vladu?

G.S.


Podijeli