Bulj oštro prozvao ministra Tomislava Ćorića, Gorana Pauka, Pupovca i ministricu Obuljen: Ovo je pljačka, pogodovanje i kulturocid!

Podijeli

Zaustavite rušenje višestoljetnog mosta na rijeci Cetini, kaže na održanom prosvjedu Bulj. Ovo je kulturocid i nezamislivo je da se ovaj stari most ruši bagerima. Ovo je pljačka i pogodovanje. Pri tom je Bulj optužio župana šibenskokninskog Pauka, ministra Čorića i Ninu Obuljen
VAŽNO! DIJELITE⬇️
Danas sam sa predstavnicima civilnih udruga, udruga branitelja i građana satiričkog područja i Cetinskog kraja zaustavioi radove rušenja Pločastog mosta na Cetini. Kako bi zaustavili ovo suludo rušenje mosta iz 15 st. donijeli smo zaključak te vas sve pozivam na prosvjed u Subotu točno u podne…
Tražimo da se HITNO, SAD I ODMAH Pločasti most na Cetinu vratiti u prvobitno stanje…Šta radi ministar Čorić i ministrica Obuljen?…napisao je saborski zastupnik Miro Bulj.
HITNO ZAUSTAVITI RUŠENJE PLOČASTOG MOSTA NA CETINI IZ 15 STOLJEĆA.
Gospodo više most rušiti #NE_ĆE_TE i sve ćete morati vratiti u prvobitno stanje, napisao je Bulj
U videu koji dijelimo Bulj se oštro okomio na Tomislava Ćorića, župana šibensko-kninskog Pauka na ministricu kulture Ninu Obuljen Korinžek i na relevantne institucije.
Poslušajte što je rekao Bulj i okupljeni

Nekoliko se hrvatskih Tv kuća zainteresiralo za ovaj nemili kulturocid bestijalnog rušenja mosta starog oko 500 godina na rijeci Cetini.

Politika HDZ-a i SDSS-a je, očito, izbrisati povijest na ovom području. Što im je slijedeći korak? Možda “inkartati” crkvu sv. Spasa i staviti na nju plastične prozore.

screenshot-facebook-Miro Bulj

Podijeli