Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon gostovanja na RTL-u dr. Herman Vukušić  dobio prijetnje smrću te ih prijavio, policija je promptno reagirala i privela čovjeka koji mu je prijetio, spominjući  kalibar pištolja…

‘U prijepodnevnim satima u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke pristupio je 53-godišnjak koji je, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje na njegovu štetu, podnio kaznenu prijavu protiv, u tom trenutku, nepoznatog počinitelja. Kako je naveo, prijetnja je izrečena putem društvenih mreža nakon njegovog gostovanja u televizijskoj emisiji. Osoba koja se dovodi u svezu s počinjenjem navedenog kaznenog djela trenutno se nalazi u službenim prostorijama Policijske uprave zagrebačke i nad njim policija provodi kriminalističko istraživanje’, priopćila je zagrebačka policija.

Podsjetimo, nakon gostovanja u RTL Direktu kod Zorana Šprajca gdje je Vukušić govorio o ‘liječničkim’ savjetima saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara, psihijatar Herman Vukušić požalio se sinoć na svom Facebooku da mu ‘Pernarova sljedba već prijeti smrću’.

‘Nisam ni izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca u povodu ‘doktora Pernara’, koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: ‘Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana’. Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov ‘Mein Kampf’, a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću’, napisao je Vukušić sinoć na Facebooku.

“Nadležni organi Sabora moraju reagirati da se Pernaru ukine imunitet”, upozorio je psihijatar Herman Vukušić u sinoćnoj emisiji RTL-a-VIDEO kritiziravši nadriliječništvo i savjete zastupnika Živog zida Ivana Pernara te je upozorio da posljedice mogu biti jako ozbiljne…

VIŠE O SVEMU-VIDEO- OVDJE

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

3 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + dvadeset =