BRUTALAN NAPAD S LEĐA NA HRVATA U SRBIJI: Vozač Čazmatransa do krvi pretučen

Udario ga je više puta nogama i rukama, vozač je od udaraca pao na beton...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

U Novom Sadu fizički je brutalno pretučen vozač Čazmatransa. Napao ga je i do krvi ozlijedio jedan putnik koji je brzo uhićen…

“Putnik iz autobusa prijevoznika Čazmatrans- hrvatskih registarskih oznaka, napao je vozača s leđa u momentu kada su putnici izlazili iz autobusa. Udario ga je više puta nogama i rukama, vozač je od udaraca pao na beton, građani su ga potom zaštitili, a napadač je pokušao pobjeći”, ispričali su očevici.

Okrutni napadač je pokušao pobjeći do taksi vozila na obližnjem parkiralištu, međutim stigla je i privela ga policijska patrola.

Očevici su ispričali da je vozač autobusa nakon napada imao vidljive ozljede glave i da je bio jako krvav, javljaju novosadski mediji.

Portal-(mojnovisad.com) također je izvijestio o ovom nemilom događaju.

D.K.

 

 

 


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

61 KOMENTARI

 1. Nema vijesti na HRT-u ! Kad smrdijanski vaterpolisti provociraju po Splitu pa ih netko samo ispripada oni heroji sami uskoče u more i počnu plivati prema Italiji , to bude udarna vijest ! Servis koji mi plaćamo nam ne donosi informacije nego po svojoj volji selektivno !

 2. Vi se sada prepucavate preko ledja neduznog covjeka .Nego ove idiote koji su napali sportase C.Zvede je trebalo u maricu i na Bajakovu izbaciti ali sa srpske strane pa neka se pokazu u Srbiji kolika muda imaju.

 3. Di je Pupovac mater vam jebem. On je ugrozen ? Sto sada nereagira. Bando smrdljiva ocete i ovdje da nas u RH gaze ? Rascistiti vise sa govnima a vama vladajucima dati gasa dosta je vase jebacine komplet ste smradovi !!!

 4. Zbog njivovih vaterpolista svaki dan se pisalo po internetu na tv stalno o njima a sigurno ih niko nije napao bez razloga a ovaj sofer sto je dobio batina bas me zanima hoce se o njemu pisat i stace pupi rec

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =