(VIDEO) BRAVO MINISTRE MEDVED: OVAKO TREBAJU GOVORITI SVI GENERALI HRVATSKE VOJSKE

Kada se uvezano, kao jato čavki u lovu na senzacije, na čovjeka okome svi mediji koji dosta nerado govore i pišu o Domovinskom ratu, a o hrvatskim braniteljima posebice, tada kao u parlaonici pljušte rafalna i senzacionalistička pitanja ne bi li se iz konteksta nespretnih odgovora izvuklo nešto što potpiriva i manipulira hrvatsku javnost...

TOMO MEDVED/ foto/screenshot
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Dok “nedodirljivi etnobiznismen i (po potrebi) kako mnogi mediji kažu i pišu,” profesionalni srbin Milorad Pupovac”, u manirima djeteta kada mu ispadne duda pa brizne u plač, zaziva ratnu retoriku vješajući svoju voštanu i namještenu facu skoro do poda, umalo rasplače sve koji drže mikrofone ispred njegovog obješenog nosa i plačljivih i isprekidanih tonova koji  “na jedvite jade” izlaze iz njegovih plutja, pomno pazeći da ne bi nešto krivo rekao, jer bi se gazda u Beogradu mogao naljutiti, dok za razliku od tog vještog manipulatora, Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, posve siguran u ono što govori i posve jasno u manirima istinskog hrvatskog branitelja i hrvatskog generala, jatu onih koji drže mikrofone prospe činjenice u mikrofone jednako kao i Ante Nazor koji je u ovom priloženom videu, kao i Tomo Medved prizemio težnje i mješanje u krojenje Hrvatskih zakona onih koji su direktno sudjelovali u agresiji na Hrvatsku i huškali srpski narod i agresorsku srbočetničku paravojsku na nevini hrvatski narod težeći pri tom za stvaranjem velike Srbije i OSVAJANJU Hrvatskog teritirija.

Kada se uvezano, kao jato čavki u lovu na senzacije, na čovjeka okome svi mediji koji dosta nerado govore i pišu o Domovinskom ratu, a o hrvatskim braniteljima posebice, tada kao u parlaonici pljušte rafalna i senzacionalistička pitanja ne bi li se iz konteksta nespretnih odgovora izvuklo nešto što potpiriva i manipulira hrvatsku javnost i nalete na smirenog sugovornika tada taj nalet medijskog jata ostaje razočaran jer nije pokolebao generala HV i Ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda da svim tim lovcima na senzacije i manipulacije ležerno i vojnički precizno odgovori, a da jato ostane kratkih rukava.

Pogledajte kako su činjenicama razmontirani Pupovac i Vučić

B.P./M.M.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

26 KOMENTARI

 1. Nebi Vojvoda Pupovac imao ovoliko medijskog prostora da nije Mesije Briselskog,on mu je gromobran.Kad hrvatskom narodu treba skrenuti um sa nekog ekonomskog problema,onda su mediji i FB par dana puni neke izjave Vojvode Pupovca.

 2. Cast nasim generalima… ali ako treba HDZ..u Pupovac da imaju vecinu… tad sam sebi postavljam pitanje: za koga sam se ja 91 i 92 borio… za Pupovca sigurno nisam… e sad: koje ovdje lud… ja ili ovi na vlasti???

 3. Dobar govor ministra a i povjesničara a ono govno od Pupovca i njegovo sranje svaki put i nije potrebno ubacivati sa ovakvim ljudima nego sa premijerom oni su prijatelji jebo im pas mater obojici

 4. Prvi i pravi čovijek, gospodin,branitelj,domoljub i general HRVATSKE VOJSKE I MINISTAR BRANITELJA I OSLOBODITELJA LIJEPE NAŠE! IMAO SAM ČAST I OSOBNO UPOZNATI POŠTOVANOG GOSPODINA TOMU MEDVEDA!

 5. Ma reci im generale mi privilegirani svake gidine smo bar na nekoj operaciji da nas sastave pa se pitam tko hoće moju mirovinu da ujutro iskašlje krv a poslije podne je isete….dok može da bog da mu tu privilegiju dok je živ!

 6. General Hrvatske vojske je cast biti i tako se ponasati kao ministar e da je takvih vise pa da preuzmu odgovornost za upravljanje Hrvatskom koju su branitelji stvorili

Comments are closed.