Podijeli

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je odigrala spektakularnu utakmicu i pobijedila Argentinu s 3:0. Bila je to fantastična utakmica vatrenih, sve je sjajno funkcioniralo: izbornik Dalić odlično je vodio utakmicu, a ama baš svi igrači odigrali su jako dobro.

Naime, kao pravi gospodin i veliki igrač stao je u obranu Messija.

Dok su se drugi naslađivali, smišljali smiješne zafrkancije na račun nogometnog genijalca i Argentinca i natjecali se tko će više udariti po njemu, Luka ga je hvalio. Time je oduševio navijače Argentine i Barcelone, ali i mnoge druge.

– Ovo je bilo sjajno, mislim da smo odigrali izvanrednu utakmicu te da smo bili bolja utakmica na terenu. U prvom poluvremenu smo promašili nekoliko dobrih prilika, ali smo zato u nastavku bili odlični. Pogreška vratara nam je pomogla, naravno, ali smo zaslužili, rekao je Modrić nakon susreta.

Jučerašnja utakmica pratila se u cijelom svijetu, nitko nije želio propustiti dvoboj Luka Modrića i Lionela Messija, a na kraju je slavio naš Luka Modrić-10- koji je nakon susreta pokazao svoju ljudsku i veličinu vrhunskog športaša.
Foto-Reuters

Naime, kao pravi športaš, gospodin i veliki igrač stao je u obranu Messija. Dok su se drugi naslađivali, smišljali smiješne zafrkancije na račun velikog Argentinca i natjecali se tko će više udariti po njemu, Luka ga je hvalio. Time je oduševio navijače Argentine i Barcelone, ali i mnoge druge.

Foto-Reuters

Treba istaknuti i našeg kapetana Luku Modrića koji se lavovski borio, vodio ovu momčad do velike pobjede, a još je postigao i predivan pogodak koji je prelomio utakmicu.

– On je nevjerojatno dobar igrač, ali ne možete očekivati da će sve sam napraviti. U nogometu vam je uvijek potrebna podrška suigrača, kazao je Modrić pa dodao:

– Meni je on izgledao jako dobro, ali mi smo se odlično branili protiv njega. Zatvorili smo sredinu terena i spriječili da lopta dođe do njega. A kad smo uhvatili pravi ritam, preuzeli smo kontrolu, zaključio je naš kapetan. I tim korektnim branjenjem Messija Luka je zaslužio svako poštovanje.

D.J.


Podijeli

3 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × 4 =