BRAVO MOMCI! (VIDEO) Mladi hrvatski košarkaši Thompsonovim pjesmama proslavili ulazak u finale Eurobasketa!

. Naprijed HRVATSKA u nove pobjede i neka pati koga smeta!...

Da i sad će se nekim neoliberalnim ljevičarskim fukarama, slugama, stranim plaćenicima i pijandorama, ponovo početi priviđati nekakve nove ustaše, fašisti , svemirci, bijeli miševi, mali zeleni, a ne nikako uspješni HRVATSKI ŠPORTAŠI.
Podijeli

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 20 godina U2 borit će se protiv Izraela za zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u njemačkom Chemnitzu, nakon što je u subotnjem polufinalnom dvoboju protiv domaće reprezentacije naša izabrana ekipa slavila sa 69-61 (19-18, 13-13, 18-16, 19-14)…

Na putu do finala, mlada Hrvatska reprezentacija pod vodstvom izbornika Damira Rajkovića u skupini je svladala Francusku (68-56), Ukrajinu (93-78) i Španjolsku (85-70). U osmini finala Hrvatska je svladala Veliku Britaniju (93-62) u četvrtfinalu bila bolja od Italije (79-68), a u polufinalu nadigrala i Njemačku (69-61).

Njemačkom odjekuje: “Ljubi svoju zemlju na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom – povezan si s njom!”

Uz stihove Thompsonove pjesme Dolazak Hrvata, mlada Hrvatska košarkaška U20 reprezentacija uz pjesmu je proslavila pobjedu nad domaćinom Njemačkom i ulazak u finale Europskog prvenstva. U Chemnitzu se danas naši mladi košarkaši bore za zlato  protiv Izraela i bez obzira na ishod tekme, naši mladi košarkaši već su zaslužili čestitke! A samim tim oni su već osigurali srebro , a za zlato će sigurno biti lavovska borba. Sretno našim mladim dečkima koji samo nastavljaju pobjednički niz Hrvatskih ekipnih športova, naših Vatrenih, potom vatrepolista-(Barakuda!), i tako redom.

-Hrvatska u finalu Europskog prvenstva: Mladi košarkaši svladali nakon drame Njemačku i kreću po zlato…

Na svom putu prema finalu, mladi Hrvati su pod vodstvom izbornika Damira Rajkovića pobijedili Francusku, Ukrajinu, Španjolsku, Englesku, Italiju i Njemačku, i samim tim oni su već osigurali srebro , a za zlato će sigurno biti lavovska borba. Sretno našim mladim dečkima koji samo nastavljaju pobjednički niz naših Hrvatskih športaša,Vatrenih, potom vatrepolista-(Barakuda!), i tako redom.

Sigurno nije slučajno ova pjesma odabir naših mladih šprtaša, jer je u njenom tekstu sažeto opisana ljubav prema svojoj Domovini.  Ono što se danas u Hrvatskoj događa, od demografskog odlijeva mladih Hrvata pa sve do tog da sve dosadašnje vlade u RH nisu bile narodne, već su se isključivo bavile samo sobom i svojim bližim i daljnjim rodijacima tako da su pokrali i zapustili sve što je vrijedno u našoj jedinoj i vječnoj Hrvatskoj, nastaloj na krvi hrvatskih branitelja u obrani protiv srpskog i jna jugokomunističkog agresora.

Da i sad će se nekim neoliberalnim ljevičarskim fukarama, slugama, stranim plaćenicima i pijandorama, ponovo početi priviđati nekakve nove ustaše, fašisti , svemirci, bijeli miševi, mali zeleni, a ne nikako uspješni HRVATSKI ŠPORTAŠI.

Stoga velika čestitka našim mladim športašima. Naprijed HRVATSKA u nove pobjede i neka pati koga smeta!

D.J.

 


Podijeli

Comments are closed.