FOTO-BRAVO DEČKI! NEKA PATI KOGA SMETA!! HRVATSKA JE NA SVJETSKOM PRVENSTVU!! U ZAVRŠNICI, ZBOG STRAHOVITOG PRITISKA HRVATA, RUSI ZABILI SAMI SEBI!

LUDNICA NA KIŠOVITOM POLJUDU...

Podijeli

Po jakoj kiši i mokrom travnjaku Vatreni su očekivano od prve minute pritisnuli strašno Ruse, jer Karpinova selekcija imala je dvije opcije za odlazak u Katar a Hrvatska samo jednu, pobjedu. Uz navijačke pokliče preko 30 000 navijača “u boj, u boj za narod svoj”, Hrvatska je krenula svom snagom…

Strahovit pritisak Hrvatskih nogometaša po užasno teškom travnjaku i tvrdog bunkera Rusa u krajnjem je natjerao ruse da zabiju pobjedonosni pogodak sami sebi i tim se “sretnim” pogotkom Hrvatska izravno plasirala na svjetsko nogometno prvenstvo koje će se održati 2022  u Kataru..

Suvišno je bilo što pisati o našim momcima koji su se od prve do zadnje sekunde borili kao lavovi, uputili na desetke udaraca na ruski gol, ali lopta nikako da uđe, dok to na kraju nisu uradili Rusi u jednom centaršutu sa lijevog krila. GOOL! Brekalo je centrirao, no taj ubačaj nije došao do nikoga od naših igrača… na drugoj je strani loptu dočekao Borna Sosa, poslao prema petercu, a ondje ju je – uz Kramarićevo ometanje – ruski branič Kudrajšov ugurao u vlastitu mrežu i Hrvatska je tim autogolom postigla svoj cilj direktnog plasmana na svjetsko nogometno prvenstvo 2022 godine u Katar.

Nakon pobjede Hrvata nad Rusijom izbornik Dalić je pun emocije zaplakao što je potpuno ljudski i naravno normalno nakon što je uspio ono što mnogim izbornicima Hrvatske nogometne reprezentacije prije njega nije pošlo za rukom…Nazovimo ove suze izbornika-suzama pobjednika!
SLAVLJE HRVATSKIH NOGOMETAŠA NAKON POGOTKA KOJI NAS JE ODVEO DIREKTNO NA SP U KATARU-RUSI SU GA ZABILI SAMI SEBI NAKON PRITISKA VATRENIH DIVOVA

Slavlje Hrvatske reprezentacije na kišnom poljudu- Idemo u Katar

Što drugo reći , nego čestitati našim dečkima , izborniku Daliću i cijelom timu koji su odolijevali raznim manipulacijama razno raznih medijskih podmetanja i napada na Dalića i ovu našu ekipu. A sad-NEKA PATI KOGA SMETA!!

POLJUD-NAVIJAČI I REPREZENTACIJA-SRCEM UZ VUKOVAR I ŠKABRNJU

D.J.

Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + šesnaest =