Bratovština Marijanski Zavjet za Domovinu poziva…

Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu koja će se održati od 7.-10. Travnja 2022. u Međugorju .

Podijeli

Ovim putem želimo Vas obavijestiti o novom terminu Domovinske duhovne obnove Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu koja će se održati od 7.-10. Travnja 2022. u Međugorju .
Prvu domovinsku duhovnu obnovu smo planirali 2020.godine , no zbog epidemioloških mjera bili smo primorani odgoditi.
Pod novim geslom “I ti ćeš gradit´na starim razvalinama, dići ćeš temelje budućih koljena” ( Iz 58,12) duhovnu obnovu će voditi iskusni i poznati  svećenici p. Ivan Ike Mandurić, don Damir Stojić i fra Ante Vučković.
Bratovština Marijanski Zavjet za Domovinu, u skladu s misijom i vizijom te ciljevima osnivanja, u svojoj dugoročnoj strategiji planirala je organizaciju i provedbu raznovrsnih duhovnih programa odakle se i rodila ideja Duhovne obnove.
Riječ je o događaju koji će okupiti velik broj branitelja i čiji je cilj poboljšanje statusa ove marginalizirane društvene skupine.
Duhovna obnova namijenjena je redovnim i pridruženim članovima Bratovštine i široj braniteljskoj populaciji
Više o svemu možete pronaći na našoj web stranici www.marijanskizavjet.hr
Molimo Vas, pomozite nam prenijeti riječ o ovom događaju, za nas veoma značajnom projektu, a na korist svih nas u zemlji ali i izvan nje.
Smatramo kako nas vežu slični interesi i zajedničke teme koje u fokusu imaju braniteljsku populaciju, te smo slobodni obratiti vam se da ovaj projekt medijski popratite.
Slobodno nam javite na koji način želite uključiti i biti dio ove priče.
Za detaljnije dogovore o mogućnosti suradnje, pozivamo vas na sastanak u prostorima našeg razvojnog centra u Tomašićevoj 10, a rado ćemo se odazvati i dolaskom k vama. Zato Vas molimo da nam javite mjesto i vrijeme sastanka.
U privitku šaljem letke i plakat koji možete koristiti.
Božji blagoslov
dopredsjednica Udruge
Tanja Blagus

Podijeli