Brat Jean-Michel Nicoliera otkrio: Ubojica mog brata srbin Spasoje Petković -Štuka” bi mogao biti izručen i u Hrvatsku i u Francusku…”

U Parizu postoji procedura, francuski sudac tražio je intervju sa Štukom vezano za to. To znači da bi Štuka mogao biti izručen i u Hrvatsku i u Francusku u slučaju ulaska Srbije u EU”...

Poznato je tko je ubio Jean-Michaela, prije svega zato što je na specijalnom sudu za ratne zločine u Beogradu Spasoje Petković zvani Štuka bio zaštićeni svjedok.
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Još uvijek se ne zna gdje su posmrtni ostaci Jean-Michela Nicoliera, francuskog dragovoljca ubijenog na Ovčari. Njegovi majka i brat svih ovih godina pokušavaju ući u trag njegovim posmrtnim ostacima. Njegova majka je u petak dala iskaz Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku i taj njezin iskaz trajao je gotovo četiri sata.

Jean-Michelov brat Paul, koji je za HRT otkrio da je njegova majka tijekom tog iskaza izjavila da je u kontaktu s policajcem Nikolom Kajkićem koji joj je prije godinu dana pokazao snimku masovne grobnice u kojoj je pokopan Jean-Michael i još 14 ranjenih iz bolnice. Paul i njegova majka su u petak pozvali službeno Kajkića da kaže točnu lokaciju masovne grobnice gdje je pokopan Jean-Michael Nicolier.

Poznato je tko je ubio Jean-Michaela, prije svega zato što je na specijalnom sudu za ratne zločine u Beogradu Spasoje Petković zvani Štuka bio zaštićeni svjedok. On je sam priznao ono što je učinjeno na Ovčari. Na pitanje vjeruje li da će Srbija izručiti Petkovića Hrvatskoj, njegov brat Paul odgovara da se nada da će ga izručiti. “Ako Srbija želi ući u Europsku uniju, nema više mogućnosti da spriječe izručenje Štuke. U Parizu postoji procedura, francuski sudac tražio je intervju sa Štukom vezano za to. To znači da bi Štuka mogao biti izručen i u Hrvatsku i u Francusku u slučaju ulaska Srbije u EU”, rekao je za HRT njegov brat Paul Nicolier.

M.M.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

9 KOMENTARI

 1. Srami se državo kad ne znate i ne ćete naplatit zlodjela počinjena hrvatskom narodu ! To je trebalo napravit odavno , ali vi to ne ćete jer je lakše podilit narod radi vaših usrani stolica !
  Još naj lakše je ne radit ništa za dobrobit svoga naroda , a primat astronomske plaće i stvarat afere puste da se bolje može pokrast ova natopljena krvlju država .

 2. Nebi ga ja upoće sudio i da sjedi u zatvoru. Meni je brat ubijen snajperom .Ubojica se hvalio jer ga je znao od prije te ga prepozna kad ga je naciljao. Ja bih htio da taj ubojica Jean i moga brata dođe svaki dan u centar grada i prizna svaki put da je on ubio tu osobu.Da ga ja i drugi vide i sa njim popričaju.Ali bi htio i to da Pupovac bude sa njim i da ga brani na trgu.

 3. Taj gad je “samo” ispalio metak Jean Michelu u glavu. Ali on je tada već bio na umoru, jer ga je ranije na smrt prebio željeznom polugom muslimanski četnik Kemal Đođić. Ta zvijer je nekažnjena krepala, a do tada je slobodno šetao Vukovarom.

 4. Bravo , a nasa sramota da francuz trazi pravdu za pokojnog Jean-Michel koliko mu je drzava zahvalna da 27 zalosnih godina nije mogla traziti pravdu (stidite se )da sad njegova fammilija trazi pravdu dokle vise prokleti bili svi koi stoje iza te izdaje

 5. Ako do eventualnog izručenja dodje, u što sumnjam, najbolje da odsluži kaznu u Francuskoj jer će ga smotan i blentav Plenković pustiti van odmah po diktatu njegovog šefa ruralnog Šupavca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedanaest − 5 =