Braniteljski portal svim hrvatskim braniteljima, Hrvaticama i Hrvatima u domovini i svijetu želi sretan i radostan Božić!

Nikada u životu ne smijemo izgubiti Vjeru i Nadu, u naše hrvatsko i domoljubno zajedništvo, jer se jedino tako možemo oduprijeti silama tame koje su uradile i još rade sve da nas do kraja razjedine i razbaštine!….

Podijeli

Svima vama koji našu Domovinu Hrvatsku istinski  ljubite i volite, a osobito hrvatskim braniteljima, obiteljima nestalih i poginulih hrvatskih branitelja, te umrlih hrvatskih branitelja i svim poniženim hrvatskim braniteljima, čija su djeca nažalost u velikom broju morala napustiti Hrvatsku zbog neke bolje budućnosti koju im nije osigurala Hrvatska Domovina, kao i onima koji nisu mogli izdržati nanesene im životne nepravde, pa su nas napustili, ali i onima koji su nepravedno progonjeni te izdani od svoje Domovine za koju su se borili, kao i svim našim Hrvaticama i Hrvatima u iseljeništvu, neka je barem ovaj današnji Dan, živima na radost, a pokojnima i svima nama na ponos i sjećanje…

S posebnom zahvalnošću prisjećamo se svih poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja.

Posebno u svojim srcima i molitvama nosimo danas one koji svoje živote položiše na oltar slobode i temelj jedine nam i vječne Domovine Hrvatske.

Pokoj vječni daruj im Gospodine i svijetlost vječna svijetlila im. Laka im bila Hrvatska gruda za koju položiše svoje živote. S nama su!

Neka dragi Bog blagoslivlja i posvećuje hrvatski narod i našu jedinu Hrvatsku i sve ljude koji u njoj žive i priznaju je za svoju državu.

Nikada u životu ne smijemo izgubiti Vjeru i Nadu, u naše hrvatsko i domoljubno zajedništvo, jer se jedino tako možemo oduprijeti silama tame koje su uradile i još rade sve da nas do kraja razjedine i razbaštine!…

Hrvatskim zajedništvom i istinskim hrvatskim narodom koji voli i ljubomorno čuva sve svoje Hrvatske vrednote, možemo se oduprijeti, a našim mladim naraštajima koji dolaze osigurati bolju budućnost u državi za koju su ginuli najbolji sinovi i kćeri, protiv brutalnog srpskog agresora, koji je pošto poto želio pokoriti miran i nevin hrvatski narod, ali su se grdno prevarili u svom monstruoznom naumu,  jer su podcijenili Hrvatskog čovjeka, ratnika i domoljuba, koji je u stanju i goloruk bio jurišati na njihovo golemo naoružanje i u konačnici tog srpskog agresora potući u sjajno izvedenoj VRA OLUJA…

Sve žive hrvatske branitelje neka blagoslovi dragi Bog i podari im zdravlja radosti, sreće i duhovnog mira, a svima koji su pali za Hrvatsku u Domovinskom ratu i onima koji nisu izdržali  u miru neka svijetli svjetlost vječna i neka im je vječna  čast i slava…

Svima Vama u Hrvatskoj i svim našim raseljenim Hrvaticama i Hrvatima kao i našiim netom raseljenim obiteljima, sinovima i kćerima – Sretan i radostan Božić!

Uredništvo Braniteljskog portala


Podijeli