Braniteljski portal: Sretna Vam i blagoslovljena 2021. godina! Previše je laži, prevara i manipulacija bilo u staroj2020 godini…

Stoga je napokon došlo vrijeme da se jasno i glasno kaže; Dosta je više!...Svim hrvatskim braniteljima, ma gdje god bili neka je sretna nova 2021 godina!...

Podijeli

Dragi naši čitatelji sretna Vam Nova 2021. godina. Neka Vas sve prati Božji blagoslov!…

Sretna Vam i blagoslovljena Nova 2021. godina. Puno Božjega mira u srcu, i neka ljubav i svjetlo Božića budu uz vas kroz cijelu Novu godinu….

Svim hrvatskim braniteljima, ma gdje god bili neka je sretna nova 2021 godina!

Sretna Nova godina svim maloljetnim dragovoljcima, udovicama hrvatskih branitelja, djeci poginulih hrvatskih branitelja, obiteljima nestalih branitelja, koje nažalost i danas nakon više od dva desetljeća još uvijek tražimo zahvaljujući trulom i korumpiranom sustavu i svim politikama koje su od obrambenog domovinskog rata naovamo obnašale dužnosti vodstva države koju smo im upravo mi hrvatski branitelji dali u ruke i tu smo se gorko prevarili. Svjesni da našu Hrvatsku ti lešinari nisu štedjeli pljačkajući je u pretvorbi koja je našu krvlju natopljenu Domovinu najboljih kćeri i sinova, bacila na koljena. Državu u kojoj srpski JNA i srbočetnički agresor nije štedio nikoga u svojoj krvoločnoj agresiji na nevin hrvatski narod od djece pa sve do naših starijih civila koje su brutalnim likvidacijama smicali samo zato što su bili Hrvati.

Svega ovog se mi moramo sjećati i nepokolebljivo se suprostaviti onima koji i danas u ogromnim korupcijskim aferama pljačkaju našu Domovinu a koje su im iz lopovskih pohlepa prešle u navike. Nažalost, a to je javno prije dva dana potvrdio i sam Predsjednik odbora za hrvatske branitelje grada Zagreba, 100%-tni HRVI  Miodrag Demo koji odlično poznaje svu situaciju oko problematike hrvatskih branitelja, da nažalost među hrvatskim braniteljima ima kupljenih vođa udruga hrvatskih branitelja. Isti isključivo služe svim politikama , samo kako bi izmanipulirali sve hrvatske branitelje i lažno im prikazivali navodno dobru situaciju kad su svi hrvatski branitelji u pitanju. Ne, to nije tako!

Takvi tzv vođe udruga “ne smiju samostalno” uputiti nikakvu javnu reakciju u javnost dok ne dobiju odobrenje od svojih šefova iz visoke politike koji ih obilato nagrađuju. To nam je potvrđeno iz bezbroj izvora bliskih tim vođama i političarima. Upravo zbog tog Braniteljski portal je u fazi formiranja tima ljudi istražitelja, koji će tiho raditi ono što ne odrađuju institucije ni “potplaćeni” nadri novinari koji ne smiju objaviti neko svoje otkriće koje zadire u kriminalne sfere zbog straha i prijetnji, ili ne daj Bože zbog “par stotina kuna!.

Previše je laži, prevara i manipulacija

Toliko je nepravilnosti, toliko manipulacije, toliko je prevare, laži i obmana da se hrvatski branitelji više ne mogu oslanjati na te predstavnike udruga koje predstavljaju samo i jedino jedan ili dva čovjeka “upitnog morala”. Nedavno smo tom svjedočili u dvije udruge, gdje su pojedinci udruge shvatili kao privatne , a ne onako kako im svakom u Statutu piše. Također je javna tajna da je nedavno jednu od tzv velikih udruga posjetio USKOK i “navodno” pronašao “ogromne nepravilnosti poslovanja kao i financijske malverzacije”, ali je navodno odmah “nastupila reakcija” “odozgo” sa “višeg političkog nivoa” i sve se to zataškalo. Navodno je smijenjena samo jedna osoba iz udruge a oni koji su “hapali” su ostali. Ne, to se ne smije događati i uskoro bi se vrlo lako moglo sve doznati i objaviti o tom slučaju u jednoj od udruga na jugu Hrvatske i ne samo o jednoj.

Svi vi , dragi naši hrvatski branitelji i braniteljice i svi koji ste dali svoj doprinos na ovaj ili onaj način u obrani od srpske agresije , imate potpuno pravo na istinu. Nikakav političar nema pravo utjecati na  istražne radnje kao ni navodno prekidati iste. Čemu onda USKOK, DORH, i ostale pravosudne institucije, ako ne mogu slobodno raditi posao za koji su plaćeni i odraditi ga do kraja, ma o kom i kojoj se to udruzi ili pojedincu radilo. Na ovakve načine smo u ionako teško ranjenoj Hrvatskoj koja prolazi najteže mjesece nakon Domovinskog rata osuđeni na još veće  nepovjerenje prema našim institucijama za koje smo se mi u obrani od srpske agresije i pobjede nad istima obranili. Stvorili smo samostalnu, nezavisnu i demokratsku državu u kojoj svi moramo imati ista prava i svi podlijegati njenim pravilima i zakonima, bez ikakvih iznimki. Ali nažalost to nije tako, iznimke su u Hrvatskoj postale pravilo. Na to nas stalno upozoravaju iz EK i EU kao i svih drugih institucija u EU koje prate rad naših institucija , jer smo kao članica EU podložni , čak i moratoriju na određene rabote.

Stoga je napokon došlo vrijeme da se jasno i glasno kaže; Dosta je više!

Još jednom, sretna Vam svima, nadajmo se puno bolja i poštenija Nova 2021 godina!  

Braniteljski portal


Podijeli