BRANITELJI ZGROŽENI: UHBDR91.- Kako vas nije sram „pljuvati i bljuvati“ po  hrvatskom nacionalnom svetištu?

Ne, to čovjek ne može vjerovati...Možete li zamisliti da se nešto takvoga događa oko partizanskih spomenika? Tada bi to bila prva vijest u svim informativnim emisijama...

Foto-Čitatelj Braniteljskog portala-M.Č.
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Ne, to čovjek ne može vjerovati…

Ovih dana čitamo da je nacionalni Spomenik pobjede- hrvatskim braniteljima Oluja 95 u Kninu, gdje se svakog 5. kolovoza na Dan hrvatske pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, okuplja na desetine tisuća ljudi, koji se hoće i žele pokloniti onima koji su dali svoje živote za slobodnu, samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu, u najmanju ruku postao – „zabavni park“. Tamo se (da ti pamet stane) održavaju „biciklijade“, voze se oko i unutar spomenika, jednom riječju od njega prave „smetlište“!

Navodno da im to dozvoljava gradonačelnik Knina.

-NEZAMISLIVA SRAMOTA! Gradonačelnik Knina Jelić odobrio biciklodrom na “Spomeniku hrvatske pobjede Oluja 95″i na taj način svima dao do znanja koliko drži do hrvatske žrtve…

Možete li zamisliti da se nešto takvoga događa oko partizanskih spomenika? Tada bi to bila prva vijest u svim informativnim emisijama, a srpske Novosti, predvođene Pupovcem, pisale bi na veliko i široko da su se opet „pojavile ustaše“.

Također bi Srbi i SDP-ovci o tome raspravljali i u Hrvatskom saboru.

Međutim, o ovome osim Braniteljskog portala – šutnja, muk, kao da je nešto takvoga „normalna“ pojava.

Razni pupovci dignu dreku i obavijeste „europsku uniju“ čim im netko na fasadi napiše slovo „u“.

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.) zgrožena je ovim činom i najoštrije ga osuđuje te poziva i ostale Udruge proistekle iz Domovinskog rata da urade to isto.

Dosta su nas gazili i dosta nas gaze!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

19 KOMENTARI

  1. Mi ne zaslužujemo ni državu niti bilo što.Pogledajte šta se sve ne radi a oni koji su te iste kojima je spomenik dignut slali u smrt,oni su sada ribari ?????ma srušite i spomenike raselite sve koji ne žive od tuna i apartmana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − jedanaest =