Branitelji traže u najam legendarni Kovačevićev klub iz Slovenske 9 !

Branitelji se obvezuju da će čuvati ovo kultno mjesto, a zadržat će i bivše tamošnje konobare, a i poneku hostesu...

Podijeli

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) uputila je dopis u zagrebački zatvor Remetinec gosp. Draganu Kovačeviću, bivšem čelniku Janafa, a sada poznatom osumnjičeniku  za primanje mita i korupciju…

Naime, branitelji predlažu Kovačeviću da  njegov legendarni klub u Slovenskoj 9 u Zagrebu, koji prema svemu sudeći, više ne će raditi, za simboličan iznos ili možebitno čak i badava do okončanja ove afere preda na korištenje hrvatskim branitelja i članovima njihovih obitelji.

Branitelji se obvezuju da će čuvati ovo kultno mjesto, a zadržat će i bivše tamošnje konobare, a i poneku hostesu.

U klub će i dalje bez problema uz ostale biti u mogućnosti dolaziti nam dragi visoki gosti poput predsjednika države, načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, admirala, ministra, sudaca, novinara, a poglavito će nam biti zadovoljstvo da se tamo ponovno ugoste i neki bivši predsjednici države poput Stjepana Mesića (s njegovim prijateljima), a nećemo imati ništa protiv da nas posjeti i suprug Kolinde Grabar – Kitarović.

Ovo molimo i pišemo iz razloga što ni jedna Udruga proizašla iz hrvatskog obrambenog i svetog Domovinskog rata nema ni slične prostorije za rad i druženje, pa bi sve u svemu bila šteta da klub u Slovenskoj 9 „zjapi“ prazan.

Vjerujemo da će g. Kovačević ozbiljno razmotriti našu zamolbu i da će nam putem svojih odvjetnika javiti je li pristaje, odnosno možemo li do daljnjeg računati na ovaj atraktivni i vrijedni prostor.

Koliko nam je poznato on nije bio sudionik Domovinskog rata, pa će eventualna njegova pozitivna gesta iznimno i s oduševljenjem biti dočekana od onih koji su bili među prvima kad je trebalo.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here