Branitelji traže u najam legendarni Kovačevićev klub iz Slovenske 9 !

Branitelji se obvezuju da će čuvati ovo kultno mjesto, a zadržat će i bivše tamošnje konobare, a i poneku hostesu...

Podijeli

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) uputila je dopis u zagrebački zatvor Remetinec gosp. Draganu Kovačeviću, bivšem čelniku Janafa, a sada poznatom osumnjičeniku  za primanje mita i korupciju…

Naime, branitelji predlažu Kovačeviću da  njegov legendarni klub u Slovenskoj 9 u Zagrebu, koji prema svemu sudeći, više ne će raditi, za simboličan iznos ili možebitno čak i badava do okončanja ove afere preda na korištenje hrvatskim branitelja i članovima njihovih obitelji.

Branitelji se obvezuju da će čuvati ovo kultno mjesto, a zadržat će i bivše tamošnje konobare, a i poneku hostesu.

U klub će i dalje bez problema uz ostale biti u mogućnosti dolaziti nam dragi visoki gosti poput predsjednika države, načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, admirala, ministra, sudaca, novinara, a poglavito će nam biti zadovoljstvo da se tamo ponovno ugoste i neki bivši predsjednici države poput Stjepana Mesića (s njegovim prijateljima), a nećemo imati ništa protiv da nas posjeti i suprug Kolinde Grabar – Kitarović.

Ovo molimo i pišemo iz razloga što ni jedna Udruga proizašla iz hrvatskog obrambenog i svetog Domovinskog rata nema ni slične prostorije za rad i druženje, pa bi sve u svemu bila šteta da klub u Slovenskoj 9 „zjapi“ prazan.

Vjerujemo da će g. Kovačević ozbiljno razmotriti našu zamolbu i da će nam putem svojih odvjetnika javiti je li pristaje, odnosno možemo li do daljnjeg računati na ovaj atraktivni i vrijedni prostor.

Koliko nam je poznato on nije bio sudionik Domovinskog rata, pa će eventualna njegova pozitivna gesta iznimno i s oduševljenjem biti dočekana od onih koji su bili među prvima kad je trebalo.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)


Podijeli