Branitelji predsjedniku RH Milanoviću: Pupovcu oduzmite odlikovanje „Red hrvatskog pletera“!

Ovo odlikovanje, inače, bivšem razvodniku tzv. JNA, dodjeljuje se uz ostalo za „vojne zasluge u obrani i očuvanju suvereniteta Republike Hrvatske“!...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Zagreb, 06.01.2016 – Srpsko narodno vijeće (SNV) organiziralo je prijem u povodu proslave pravoslavnog Božića u zgradi Hrvatskog novinarskog društva u Zagrebu. Na slici Zoran Milanović i Milorad Pupovac.

Predsjednik RH Zoran Milanović svojom je najnovijom Odlukom obradovao mnogobrojne istinske hrvatske branitelje – vraćanjem čina generala i visokih odlikovanja Branimiru  Glavašu, legendi obrane Osijeka, od srpskih i inih agresora tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata…

Međutim, u svezi te odluke odmah se javio notorni politikant Milorad Pupovac i optužio Milanovića, jer mu se ne dopada ova njegova odluka.

Što Pupovac ima s tim, odnosno stvaranjem hrvatske države, tim prije što su 1991. Glavaš i Pupovac (i njegova braća) bili na suprotnim stranama.

Stoga, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proisteklih iz Domovinskog rata, predlaže predsjedniku Republike da Miloradu Pupovcu oduzme visoko državno, vojno i civilno odlikovanja „Red hrvatskog pletera“, koji mu je 24. svibnja 2001. uručio bivši žalosni predsjednik RH Stjepan Mesić.

Ovo odlikovanje, inače, bivšem razvodniku tzv. JNA, dodjeljuje se uz ostalo za „vojne zasluge u obrani i očuvanju suvereniteta Republike Hrvatske“!

Što Pupovac ima s time?

Ako Milanović ne oduzme ovom politikantu ovo odličje, brojni hrvatski branitelji, koji su također primili ovo visoko državno odličje, s pravom su najavili da će ga manje-više poštom poslati – Milanoviću (iako on nema veze s ovom sramnom dodjelom).

Pupovcu oduzme visoko državno, vojno i civilno odlikovanja „Red hrvatskog pletera“, koji mu je 24. svibnja 2001. uručio bivši žalosni predsjednik RH Stjepan Mesić.

Milanović o Pupovcu-pogledajte video

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Pupovac optužuje Milanovića da destabilizira ustavni poredak-pogledajte video


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva + sedamnaest =