BRANITELJ SE ‘ISTRESAO’ NA GLASAČE HDZ-A: ‘Svi ste vi sudionici, šutjeli bi i da vam Pupovac dođe na čelo stranke’

"ŠUTITE I ODOBRAVATE..."Koalicija HDZ i SDSS u Vukovaru – šutjeli ste, koalicija HDZ i SDP u Istri – šutjeli ste, kolairanje s Pupovcem danas – šutjeli ste. Šutite, tolerirate i svojom potporom stranci i velikom vođi podržavate sve ovo oko nas...

Igor Soban/PIXSELL - "ŠUTITE I ODOBRAVATE..."
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Hrvatski branitelj Mario Maks Slaviček, vrlo oštrim riječima obratio se biračkom tijelu HDZ-a:

“Ni HDZ ni SDP nisu mi svetinje, prije bih rekao da su prokletinje… Zanimljiv je fenomen kako članstvo, stranačka vojska brani svoje prvake. Sjetim se rasprava od prije koju godinu…

Iste smo rasprave vodili i glede Sanadera, Jadranke Kosor i drugih koje ste vi i vama slični branili u njihovim potezima i politikama. I što se od njih na kraju pokazalo? Bojim se kako ćete se opet razočarati. No zanimljivije je sociološki, kulturološki pa i politički pogledati kako se vi koji ste podržavali nogama i rukama te i takve i njihovu politiku, danas odnosite prema njihovim postupcima i potezima… Šutite, odričete ih se, zaniječete ih, a Vi ste ih stvorili…

Postavlja se pitanje, tko je onda štetniji za Hrvatsku? Oni ili vi koji ste ih izabrali, svima nama postavili, branili ih pa ih onda zatajili… Razmislite o ovim riječima. Vama je normalno da HDZ u koaliciju prima i zove Pupovca, HNS i slične a vi dalje podržavate te vođe i politiku stranke iako djeluju suprotno Vašim htjenjima i vlastitim obećanjima? Meni je to normalno za SDP i njegovu stranačku vojsku, ne i za HDZ… Ali eto, pametnom dosta. Isto ste vi jurišnici HDZ-a ovako kako branite poteze Plenkovića i/ili KGK, branili svesrdno i Jadranku Kosor, Sanadera i druge, šutjeli na neprirodne koalicije, loše političke poteze, nakaradne i štetne zakone po vlastiti narod i državu i pravdali ih. Vi ste sudionici svojom potporom tim i takvim odlukama, htjeli Vi to priznati ili ne, donosi dnevno.hr.

Koalicija HDZ i SDSS u Vukovaru – šutjeli ste, koalicija HDZ i SDP u Istri – šutjeli ste, kolairanje s Pupovcem danas – šutjeli ste.  Šutite, tolerirate i svojom potporom stranci i velikom vođi podržavate sve ovo oko nas. Kao članstvo, odobravate i šutite. Vama kad bi Pupovac došao na čelo HDZ-a i države (a neizravno baš zahvaljujući HDZ-u i jest na čelu) šutjeli biste i šutnjom to odobravali. Rekoh i ponovit ću: Veća je opasnost za Hrvatsku onaj tko podržava administraciju, stranku i politiku koja radi suprotno težnjama naroda, nego sam počinitelj, jer počinitelja ne bi bilo bez potpore tih i takvih….

Onima koji kažu bi li onda bilo bolje da su ostali Josipović ili Mesić, Račan i SDP, neka bude jasno kako ih je upravo HDZ svojim političkim propustima doveo na čelo Hrvatske. Učinit će to opet i dovesti na vlast još odnarođenije i po Hrvatsku pogubnije likove i stranke. Zašto i kako? Zato jer su oni koji vas vode kroz HDZ iz istog legla!

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda Čuvari domovine, pozivam vas da se zbog Hrvatske i hrvatskog naroda probudite, pobunite i pročistite svoje redove. Vi to možete – jer vi birate.”

A.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

24 KOMENTARI

 1. Ja se samo bojim da nebi došli kod nas neki ljudi muslimanske vjeroispovjedi ( ne želim vrijeđati ),Ja mislim da bi ovaj Fafljo ili kako ga več zovu-NJonjo,bio prvi koji bi se prvi obrezao ili kako li se to stručno kaže,samo da bi bio blizo vlasti!!!!

 2. Jadni branitelji. Za mrvice sa stola vladajucih spremni su dizati ruke koliko treba. A mrvice padaju i udrugama koje umisljaju da ih se za nesto pita.

 3. Zastose Presjednik vlade i Presjednik Sabora smiju svojim ponasanjem svima dokazuju dasu dzaba izisli na izbore oni rade protiv zakona i ustava Plenkovic Glumi Komesara Rexa Njonjo kucnog ljubimca

 4. Bravo Mario !
  Sve si ti lijepo rekao ali ima ono ali,ovima sto si se obracao ne razumiju oni nas zato sto misle daim vise netrebamo i necemo ni trebati! Ali ako nas zatrebaju nas vise mece biti biti cemo ili u Irskoj ili Njemackoj mozda cemo biti i pokojni !Stacete tada “drugovi” kada nas vise nebude ???
  Posto vi o toj mogucnosti i ne razmisljate zato sto nevolite ni nas ni nasu djecu ni nasu domovinu, morati cemo mi uzeti svoju i sudbinu nasih obitelji u svoje ruke,posto ste izgubili nase povjerenje !!!

 5. POLITIČKE BITANGE ZVANE GRUPACIJA HDZ…RUŠE SVE ŠTO JEW TUĐMAN SA BRANITELJIMA STVARAO….NIKAD VIŠE GLAS ZA HDZ ČAK I DA SVETI PETAR USTANE IZ GROBA I STANE NA ČELO STRANKE MOJ GLAS VIŠE NIKAD DOBITI NEĆE…OD SAD SAMO ZA NEOVISNE ZA HRVATSKU

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × tri =