Branitelj Petric odgovorio braniteljskim udrugama: ‘Zašto navijačima niste dali podršku, oni 10 godina upozoravaju na devijacije u hrvatskom nogometu!’

Zar ste zaboravili suđenje Vrbanoviću, Mamiću i kompaniji?...Svi mi volimo reprezentaciju Hrvatske kao i igrače, ali ovakvu repku s devijantnim i nemoralnim tipovima apsolutno veliko - ne!...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Zar ste zaboravili suđenje Vrbanoviću, Mamiću i kompaniji?

Nakon što su braniteljske udruge poručile da nitko nema pravo uskratiti hrvatskom Splitu uživanje u igri nogometne reprezentacije, odgovorio im je Hajdukov povjerenik za navijače Kristian Petric, inače i sam sudionik Domovinskog rata, donosi dalmatinskiportal.

– Split je uvijek bio hrvatski grad i bit će, a Hajduk je najveći simbol kako Dalmacije tako i Hrvatske. Petnaest godina imamo pljačku unutar hrvatskog nogometa, poštena suđenja, nepravomoćne presude, pravomoćne presude za koje isti ti optuženici dijele medalje pionirima, istoj toj djeci kojoj smo omogućili da se boru na sportskim borilištima, zar ste zaboravili slučajeve ŠirićDjedović, zar ste zaboravili suđenje VrbanovićuMamiću i kompaniji, gazite preko navijača koji već 10 godina upozoravaju na devijacije u hrvatskom nogometu, a nitko od vas da im je dao podršku, istim tim momcima od 21, 22 godine koji su pretežno djeca naših kolega branitelja, a nemojte zaboraviti da smo i mi u tim istim godinama uzeli puške i tjerali devijacije iz jedine nam Hrvatske. Svi mi volimo reprezentaciju Hrvatske kao i igrače, ali ovakvu repku s devijantnim i nemoralnim tipovima apsolutno veliko – ne! – poručio je Petric, uz standardni njegov potpis ‘Hrvatska u srcu, HŽV’.

N.M.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

1 KOMENTAR

 1. Ovo me podsjeca na svadju gdje se svadjaju dvje kurve koja je veca kurva i bolja. Pa Hajduk vec desetljecima nije Hajduk vec leglo oriunasa i lopova koji ne samo sto su krali vec su bili nesposobni da bilo sto naprave dobra za taj klub.Torcidi su eliminisali sa “nas Hajduk “ciji je sada Hajduk?
  Politika je duboko usla u Hajduk i on nece zadugo biti ono sto je bio!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 15 =