ČESTITAMO-FOTO-Braća Sinković ostvarila su još jednu uvjerljivu pobjedu u dvojcu na pariće na Svjetskom prvenstvu

Braća Martin i Valent Sinković ostvarila su u srijedu još jednu uvjerljivu pobjedu u dvojcu na pariće na Svjetskom prvenstvu u češkim Račicama i plasirali se u polufinale...

Braća Sinovići-foto-screenshot-HVS
Podijeli

Braća Martin i Valent Sinković ostvarila su u srijedu još jednu uvjerljivu pobjedu u dvojcu na pariće na Svjetskom prvenstvu u češkim Račicama i plasirali se u polufinale.

Sinkovići su u cilj ušli s vremenom 6:21.49 minuta, malo manje od dvije sekunde ispred drugoplasiranih Moldavaca Chirilla Visotchi-Sestacova i Ivana Corsunova (6:23.25). Treće mjesto, posljednje koje je vodilo u polufinale, osvojili su Talijani Davide Mumolo i Luca Rambaldi (6:23.67). Bez borbe za medalje ostale su posade Srbije, Kube i Finske.

Foto-facebook-HVS

– Bila je dobra četvrtfinalna utrka, kontrolirana, mogli smo još i jače. Moldavci, Talijani, Srbi, svi su odlično išli tako da nam nije bilo lagano, izjavio je Valent Sinković nakon pobjede u četvrtfinalu.

Foto-facebook-HVS

– Lagano nije bilo, ali ima mjesta za još jače. Mislim da smo dobro odveslali, znali smo da će Moldavci biti dobri u prvom dijelu staze. Sve je kontrolirano, dobro, zadovoljni smo kako ide i veselimo se daljnjim utrkama, poručio je Martin Sinković.

foto-facebook-Braća Sinković – Sinkovic Brothers

Ravno u POLUFINALE s vremenom 6:21.49 (1)

Polufinalne utrke dvojaca na pariće na rasporedu su u petak, 23. rujna, od 11.56 i 12.06 sati.

U četvrtak će u polufinalu ženskih dvojaca bez kormilara nastupiti sestre Ivana i Josipa Jurković, a start njihove utrke je u 10.20, prenosi HRT.

 


Podijeli