Borba Karoline Vidović Krišto još traje – to je borba svih nas…

Podijeli

Tzv. spolni odgoj u hrvatskim školama 2012.-2018.


Na današnji dan prije šest godina emitirana je emisija “Slika Hrvatske – Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?” autorice Karoline Vidović Krišto. Ova je emisija tada na noge podigla velik broj ljudi koji su ustali u zaštitu djece.

Različiti ljudi, različitih svjetonazora, opredjeljenja, vjera, narodnosti. Svi su bili ujedinjeni u zaštiti djece.

Danas, šest godina kasnije, ova je emisija i dalje aktualna jer je tzv. spolni odgoj koji je tada uveden u sve hrvatske škole još uvije dio školskog kurikula. Nije izbačen unatoč tomu sto je temeljen na pedofiliji. Mijenjano mu je ime, od 4. Modula do današnjeg “rodna ravnopravnost i odgovorno spolno ponašanje”, ali kontinuitet traje od 2012. Autori su Aleksandar Štulhofer, suradnik i stipendist instituta Kinsey koji je s deklariranim pedofilom izdao knjigu o seksualnosti, ginekolog Dubravko Lepusic i Amir Hodzic.

Karolina Vidović Krišto neumorno i sustavno, svih ovih godina ukazuje na ovaj problem, njezina borba protiv institucionaliziranja pedofilije traje. To je borba svih nas. Ove godine prozvala je, u eteru HRT-a, u emisiji uživo, pomoćnicu ministrice obrazovanja Blaženke Divjak koja je potom stala u obranu pedofilskog sadržaja u kurikulu. U svojoj prepisci s HND-om, koju u cijelosti prenosimo, najoštrije dosad prozvala je ministarstvo obrazovanja, te “kolege” novinare.

Zanimljivost za kraj – emisija “Slika Hrvatske – pedofilija kao temelj spolnog odgoja?” emitirana je 29. prosinca 2012., između blagdana Nevine dječice i blagdana Svete obitelji, na Karolinin rođendan.

Ovdje možete pogledati emisiju…VIDEO

IZVOR-OVDJE


Podijeli

Comments are closed.