Podijeli

U dvorani u Munchenu bio je veliki broj hrvatskih navijača sa zastavama koji su pjevali “u boj u boj za narod svoj” što je, kako je na kraju rekao Hrgović, imalo na njega veliki utjecaj te ga je ponijelo do konačne pobjede u kojoj je briljirao u večerašnjem meču protiv meksikanca koji mu nije dorastao i nijednom boksačkom elementu. Hrgović, ogrnut hrvatskom zastavom zajedno je sa svojim Hrvatima slavio veličanstvenu pobjedu. Pobjedom je Hrgović nasmijan i veseo najavio meč za pojas jedne od titula u Areni Zagreb, u rujnu mjesecu.

Mislim da u dosadašnjoj karijeri nisam zadao ovoliko čistih i teških udaraca rekao je Hrgović.

Tovar je podnio velike batine , ali je i dalje ostajao na nogama dok u ring nije uletio bijeli ručnik predaje meča.

Četvrta runda Hrgović udara serijama koje meksikanac teško podnosi. Skoro ne pruža otpor od strahovitih udaraca Hrgovića…I kraj. Hvala bogu, prekinut je meč, Filip Hrgović je slavio peti put u karijeri! Nakon još jedne serije udaraca, zaključene zvučnim i snažnim lijevim krošeom u glavu Tovara, njegov je kut bacio ručnik u ring i okončao ovu patnju meksikanca. Pobjednik – Filip Hrgović, tehničkim nokautom u četvrtoj rundi.

Treća runda – Nevjerojatno, ali Tovar i dalje stoji na nogama. Filip ga je u trećoj rundi prvi put srušio na pod i poslije nastavio kanonadu, doduše i s nekoliko nedopuštenih udaraca u potiljak. Tovar je pokleknuo i odbrojavanje. Sudac je već trebao prekinuti ovaj meč jer Tovar samo prima i prima teške udarce u glavu, a vraća jako malo… Hrgović – Tovar 10-8.

Druga runda – Druga runda je preslika prve – Filip dominira i baca udarce od jetre do glave Tovara, dok se Meksikanac i dalje hrabro drži i tu i tamo okušava uzvratiti. Hrgović – Tovar 10-9.

Prva runda – Ok, stvari su vrlo jednostavne. Ako Tovar preživi dalje od treće runde, bit ćemo jako iznenađeni. Dečko je hrabar, ali je miljama, stotinama milja od Hrgovića po boksačkoj tehnici te je u prvoj rundi dobio ozbiljne batine. To da i dalje stoji na nogama govori da ima izdržljivu bradu i veliko srce, ali na tome priča staje. Hrgović – Tovar 10-9.

D.J.


Podijeli

7 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

šesnaest − trinaest =