Bivša predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor otkrila “veliku državnu tajnu” i opako spustila Plenkoviću…

Kosor-Plenković-konferencija za medije 2012
Podijeli

Stalna twiterašica, bivša predsjednica Vlade RH na twitteru je razotkrila jednu činjenicu sa kojom se pohvalio sadašnji predsjednik Vlade Plenković…

U nastavku dvije objave na twitteru , ona Plenkovićeva i objava Kosor

Na ovu objavu Andreja Plenkovića oglasila se bivša predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor i otkrila kad se potpisalo strateško partnerstvo i samim tim umanjujući Plenkovićevu zaslugu napisala je svoju objavu,

Što će i hoće li na ovu javnu objavu Jadranke Kosor reagirati Predsjednik Vlade Andrej Plenković…

Jadranka Kosor i Andrej Plenković-konferencija za medije 2012 godine-arhiva

Još 2012 godine tadašnja Šefica HDZ-a objavila je kako će Plenković biti kandidat za zamjenika predsjednika stranke. On je tada kazao kako je sretan što je u timu s Kosor zbog svega što je učinila…

Tadašnja predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u petak 4.5.2012 za 13.30 sazvala konferenciju za novinare. Na njoj je objavila da će Andrej Plenković biti kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a na unutarstranačkim izborima.

On je relativno kratko član stranke, ali je ušao u posebno osjetljivo vrijeme i tako pokazao svoju privrženost programu kojeg sam ja provodila i na tome sam mu zahvalna. On je dokaz da još ima poštenja u politici – rekla je Kosor.

Dodala je da se Plenković odmah nakon parlamentarnih izbora u medijima spominjao kao kandidat za predsjednika stranke, ali je bio dosljedan i korektan.

– Odmah je zatražio razgovor sa mnom i rekao da se neće kandidirati jer to ne bi bilo korektno prema meni – ponosno je naglasila Kosor.

Plenković je također istaknuo svoje zadovoljstvo što je u timu s Kosor te je kazao da ju cijeni jer je završila pregovore s Europskom unijom, pokrenula borbu protiv korupcije i demokratizirala HDZ.

Kosor je naglasila kako moraju osigurati svim izaslanicima, koji će glasati na saboru HDZ-a, da to učine bez pritisaka i ucjena.

– Bilo je onih koji su mijenjali mišljenja tri puta u tri mjeseca – rekla je Kosor, a na novinarsko pitanje o kakvim se točno pritiscima radi odgovorila je da bi to trebali istražiti novinari.

Podršku Kosor i Plenkoviću svojim su dolaskom dali mnogi članovi stranke kao što su Vladimir Šeks, Josip Đakić, Josip Salapić, Đurđica Sumrak i drugi.

Bilo je tad i komentara, pa evo samo jedan, obzirom da je svojevremeno Kosor često govorila…”sve su to moji dečki”

Uredio M.M. Viribus unitis

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + šest =