BILIĆ NAKON JEDNOG OD NAJVEĆIH USPJEHA U KARIJERI: ‘Kakva sezona, kakva liga! Nisam mogao niti zamisliti da će to tako izgledati’

Bio sam jako glasan kada sam govorio da mi je želja voditi momčad u Championshipu. I volio sam to raditi, ali nisam mogao zamisliti da će to biti tako teško...

Podijeli

West Brom je u izgubio samo sedam utakmica u ovoj sezoni i završio kao momčad s najmanje poraza

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić vratio je momčad West Bromwich Albiona u englesku Premier ligu osvojivši drugo mjesto u Championshipu, drugom razredu engleskog klupskog nogometa…

Bilićevoj momčadi je u posljednjem kolu za to dovoljan bio domaći remi 2-2 protiv Queens Park Rangersa, a nakon utakmice Bilić nije skrivao zadovoljstvo.

Jako ponosan

“Odigrali smo jako dobru utakmicu, zaslužili smo pobijediti. Igrali smo protiv jako dobre momčadi koja je bila opasna svaki put kad je imala loptu u nogama”, prokomentirao je utakmicu i zatim pohvalio svoju ekipu koja je stigla do ogromnog uspjeha:

“Jako sam ponosan na momke koji su danas igrali. Najvažnija stvar je to što smo izborili plasman u Premierligu. Kakva je to sezona bila, kakva liga…”

Teže od očekivanog

Za kraj je progovorio i o nogometu u Championshipu, drugom razredu nogometa na Otoku, o kojemu ima samo riječi hvale.

“Bio sam jako glasan kada sam govorio da mi je želja voditi momčad u Championshipu. I volio sam to raditi, ali nisam mogao zamisliti da će to biti tako teško”, zaključio je.

WBA se vraća u Premier ligu nakon dvije sezone u Champinshipu, a Bilićevoj momčadi će to biti 82. sezona u najvišem razredu engleskog nogometa. West Brom je u izgubio samo sedam utakmica u ovoj sezoni i završio kao momčad s najmanje poraza te zasluženo izborio promociju u elitu engleskog klupskog nogometa.

D.J.


Podijeli