‘BAYERN ĆE GUBITI 3:0 PROTIV PSG-A PRIJE NEGO LI KAŽE – BU‘ LEGENDA UPOZORILA BAVARCE NAKON LYONA

Iako je pobjeda Bavaraca na kraju bila uvjerljiva Lyon je u prvih 16 minuta propustio dvije prilike...

Podijeli

Nogometaši Bayerna pobijedili su Lyon s 3:0 u polufinalu Lige prvaka dvama golovima Sergea Gnabryja i jednim Roberta Lewandowskog

Iako je pobjeda Bavaraca na kraju bila uvjerljiva Lyon je u prvih 16 minuta susreta zapucao dvije čiste prilike, a jednom je Bayern spasila vratnica.

Stručni sukomentator BT Sporta Rio Ferdinand smatra da bi PSG itekako mogao iskoristiti slabosti Bayernove obrane u velikom finalu koje je na rasporedu u nedjelju.

“Ova Bayernova momčad tako je postavljena da visoko pritišće da bi osvojila loptu, čime se ostavlja otvorenom u obrani. Kritizirali smo Guardiolu što je promijenio taktiku protiv Lyona, ali sada tražimo Flicka da promijeni stvari. Ako Mbappe, Neymar i Di Maria dobiju prilike kakve je imao Lyon, Bayern će gubiti 3:0 prije nego li kaže – bu”, rekao je Ferdinand, donosi sportske.

Ostaje za vidjeti hoće li Bayernov trener i nasljednik Nike Kovača uistinu poslušati takav savjet i prilagoditi taktiku za okršaj protiv Parižana čija napadačka linija je nevjerojatno ubojita, jedna od najboljih na svijetu.

D.J.


Podijeli