BAHATOST- SRPSKA MINISTRICA POTJERALA HRVATSKE NOVINARE ‘Ja određujem kome ću dati izjavu, a dat ću je valjda onim novinarima koje sam ovdje dovela!’

- Ja određujem kome ću dati izjavu, a dat će ju valjda onima koje je sam ovdje dovela!...

- Ja određujem kome ću dati izjavu, a dat će ju valjda onima koje je sam ovdje dovela!/Foto-Jozo Suhadolnik/DELO/CROPIX
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Na Brdu kod Kranja danas se održava sastanak na vrhu Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP) na kojemu sudjeluje i premijer Andrej Plenković, a  razgovara se o proširenju Europske unije, sigurnosti, perspektivi za mlade i digitalnoj preobrazbi društva, što su prioritetna područja slovenskoga predsjedanja SEECP-om.

Na sastanak u Sloveniju došla je i Jadranka Joksimović, srpska ministrica za europske integracije, i njezino prisustvo činilo se kao idealna prilika da se i ona osvrne na novo pogoršanje odnosa između Hrvatske i Srbije zbog ispada Vojislava Šešelja i Aleksandra Vulina.

Međutim, kako prenosi novinar N1 televizije Hrvoje Krešić, umjesto izjava, hrvatski novinari dobili su – košaricu. I to samo zato što su iz Hrvatske. Krešić tvrdi da ih je srpska delegalcija prvo napala što su uopće postavili pitanje, potom su lagali da izjave neće biti, a na kraju su novinare jednostavno – potjerali!

Na pitanje zašto ne želi dati izjavu hrvatskim medijima, nervozna Joksimović je odbrusila.

– Ja određujem kome ću dati izjavu, a dat će ju valjda onima koje je sam ovdje dovela!

T.H.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

19 KOMENTARI

 1. Vidi se ima se,može se…samo naš premijer nije uspjel pokriti trbušinu.?Koliko je važna ministrica iz Srbije,govori slika na kojoj je u pozadini,a g.Plenković u sredini u prvom redu… slika govori tisuću riječi.?

 2. Tocno sta se piljite u lice zlocincima.Nema tamo zlata ni dragulja.O njima sve znamo i da saznamo sve smo dobro platili ’91. Zar vam nije dosta.Podcjenjujete se kao da su nam oni dali drzavu.Sram vas bilo sve.

  • sad če joj predjesnik HND bez Hrvata poslat prosvjednu notu Lale i Sašenka dopredsjednik i to na ruke fikus premijerki njuferici u 45 to je diplomatski skandal nedopustivo i odma če telegram poslat po izlogradnji kojeg je zdipija komšiji trokolici i kolom nakojeg pribaciš lanac i vičeš oštrimo noževe nožice kosilice za travu popraljamo kišobrane a po potrebi i transportno vozilo za Sašenkim izlog i radnju po bačve gradele i skladište za marune

 3. Svaka čast srbin tako triba tirati neprijatelja a naši izdajnici i danas drže četnike u koaliciji koji kroje zakone kao da je ovo srbija jebeš vlast kad mora uzeti četnike u vlast i vlast uzmu tri ili pet đubradi i vode politiku hrvatske jer mi nemamo hrvata u vladi i saboru čast iznimkama bolj da odstupe imat će mo nove izbore i hrvate na vlasti bez prošlosti i to gnjusne što ovi danas imadu sa velikim repovima svi mi znamo tko su oni žalosno ali istinito?????

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest + devetnaest =