Podijeli

Potporu koju je iskomunicirao Braniteljski portal sa Hrvatima u Australiji objavljujemo u cijelosti.

Ujedno zahvaljujemo svim našim Hrvatima u Australiji što brižno prate sva događanja u Hrvatskoj. Zahvaljujemo se i na tom što su dali svoju potporu i “Inicijativi protiv Istambulske konvencije” kao i prosvjednicima u Splitu koji će svojim prosvjedom još jednom pokazati da ova sotonska IK nikako ne spada u hrvatske tradicije već isključivo služi sotonistima da izazivaju kaos u jednoj katoličkoj državi kao što je Hrvatska.

Ne želimo komentirati sve one koji će dignuti svoju ruku u saboru za ovaj zlobni dokument, samo kako bi sačuvali svoje fotelje koje im je omogućio hrvatski narod svojim glasovima , a isti taj hrvatski narod već drugi put kao i HBK javno ukazuju i prosvjedima poručuju istim tim političkim poslušnicima,koliko je ovaj dokument IK štetan i zloban. No izgleda da su njima milije njihove fotelje nego savjest i hrvatske vrednote. Ali to njima na dušu, kao što su im i hrvatski biskupi poručili u svom javnom priopćenju.

Svi su Australski Hrvati protiv zlokobne IK…

Potpora prosvjedu Australskih Hrvata u prilogu.

Document (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Braniteljski portal


Podijeli

1 KOMENTAR

 1. Emoj narode !
  Poslati cemo vam Opet Mesica,samo mu pripremite cekova !
  Injemu recite zasto jeste zasto niste !
  Jako dobro razumijem sto smo ranije morali bjezati ispred ” nasih” neprijatelja,izdajnika,jer sam i sam sa obitelji moramo” pobjeci” !
  Ali sta je danas,nevracate se,zaboravili ste nas,izdali na neki nacin,ili su vam ” dolori” drazi öd rodne grüde?! Kako ste samo tako mogli biti naivni ?Dokazanom neprijate
  lju ” Burdusu” davati cekove,davati mu DVA puta svoje povjerenje za pred.mandat,ja to jos nemogu povjerova ti,zatim njegovom partijskom drugu ,neznam tko i zasto mu dadose krscansko ime, mozda drugovi iz partije da se sto bolje kamuflira u nase redove !?
  I mi velimo da smo 85% krscanska zemlji,mi smo mozda zemlja sa 85% ” zarazenih” komunistickim ,bezboznickim,ateistickim virusom,dok nismo imali ni jednog predsjednika katolika !
  Zalosno da nemoze biti zalosnije !
  Ako ste spremni boriti se protiv, komunistic kog i svih ostalih,zala dodjite u domovinu,NEBOJTE SE ,nesmiju nas udbasi ko nekada lazno opotuzivati i radi verbalnog delikts na robiju goniti ! Jos su na vlasti samo iz razloga da nebi odgovarali za svoja i ne djela,zlocine,pljacke, konfiskacije,privatizac ije,pretvorbe tudjega na inozemne racune !?
  Trebamo zajedno i uz boziju pomoc provesti L. U. S. T R. A. C. I. J. U
  BOG I HRVATI !

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 13 =