Australija legalizirala Hrvatsku pravoslavnu crkvu…u samoj domovini Hrvatskoj se još uvijek spriječava i na sve načine sabotira…

Velika je to i snažna podrška nastojanjima službenog priznanja Hrvatske pravoslavne crkve u samoj domovini Hrvatskoj koji se još uvijek spriječava i na sve načine sabotira...

Hrvatska dijaspora složno i snažno stoji uz svoju Domovinu Hrvatsku i Hrvatsku pravoslavnu Crkvu.
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

“Nakon osnutka novo obnovljene Hrvatske pravoslavne crkve prvo u Kanadi 1999. godine s ponosom javljamo da je osnovana te službeno registrirana 17.5. 2018.”, stoji u priopćenju HPC-e  koja u Hrvatskoj još nije priznata, te nailazi na strahoviti otpor hrvatskih institucija.

“Od australskih vlasti i – Hrvatska pravoslavna crkva u Australiji i to u Sydneyu. Velika je to i snažna podrška nastojanjima službenog priznanja Hrvatske pravoslavne crkve u samoj domovini Hrvatskoj koji se još uvijek spriječava i na sve načine sabotira. Hrvatska dijaspora složno i snažno stoji uz svoju Domovinu Hrvatsku i Hrvatsku pravoslavnu Crkvu. Više vijesti i detalja o svemu biti će u danima i mjesecima koji slijede”, dodaje se u priopćenju HPC-e.

M.M.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

14 KOMENTARI

 1. Ovo je katastrofa
  Čak nas udba i ovdje shebala
  Ovo je oženjeni civil Aleksandar Ivanov… bugarski srbin iz Niša a koga su Dedić ….Franović iz Australije isfinancirali i prigrlili kao i domoljub Marko Jurić.
  Očigledno imaju vezu u Sidney

  Jedini predstavnik HPC je Andrija Skulić inače ratnik sa Rakitja

 2. Čestitam! Nekima je sablaznjivo da vec u samim zacecima postoje dvije Hrvatske Pravoslavne Crkve. Ne treba se sablaznjavati jer je svaki pocetak trnovit. Vazno je da Hrvati pravoslavci imaju svoju Crkvu, a s vremenom ce doci do ujedinjenja. Sretno!

 3. Ovaj episkop je Bugarin čak ga je Bugarska Pravoslavna Crkva izbacila iz svojih redova a danas vodi HPC. Metropolit prave Hrvatske Pravoslavne Crkve je gospodin Andrija Škulić, Hrvat i hrvatski branitelj. Toj crkvi Hrvati trebaju pomoći moralno i materijalno a ne onoj koju vodi lažni mitropolit i uz to stranac. Nažalost, neki koji se smatraju domoljubima, poput Bujanca i Marka Jurića rađe su u svojim emisijama pozivali u goste ovog sumnjivog Bugarina umjesto metropolita HPC gospodina Andriju Škulića.

  • Njemu u medijima ne dozvoljavaju pristup ni “desni” a pogotovo pročetnički medij poput YUtela (tzv. HRT), TV.nova, RTL i njima sličnima, jer je Hrvat i uz to hrvatski branitelj. Metropolit Andrija Skulic ima svoj facebook profil, on se bori za autokefalnost HPC. Vidimo ga na slici sa vukovarskim herojem Predragom Mišićem – Peđom Srbinom koji se borio na hrvatskoj strani.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × jedan =