ARGUMENTIRANA REAKCIJA NA FILM “NDH” HRVOJA KLASIĆA; KRIMINALIST RAZOTKRIO KLASIĆEVE PODVALE

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Ivan Vohrić-Milan Šufflay

ARGUMENTIRANA REAKCIJA NA FILM “NDH” HRVOJA KLASIĆA; KRIMINALIST RAZOTKRIO KLASIĆEVE PODVALE…

Ivan Vohrić, inače hrvatski branitelj kao i bivši kriminalist na facebooku je otvorio grupu “Skrivena povijest” u kojoj argumentirano svjedoči o Hrvatskoj povijesti, ali se posebno osvrće na lažiranje i podmetanje raznih hrvatskih “kvazipovijesničara” koji nam učestalo u svojim javnim nastupima, knjigama , javnim istupima i okruglim stolovima, sa svojim istomišljenicima iskrivljeno i s namjerom prešućuju vrlo bitne hrvatske povijesne činjenice koje su od velikog značenja, radi interpletacije istine a ne laži.

U kratkom i javnom video uratku, kriminalist Ivan Vohrić razotkrio je nekoliko posve krivih ali i kako kaže, namjerno izostavljenih imena iz hrvatske povijesti koji su u ono vrijeme bili zagovornici samostalne Hrvatske, njene kulture i svega što jedan narod čini narodom.

Tako se Vohrić u ovom video uratku osvrnuo na Klasićev dokumentarni film koji je “otkupila “nacionalna HRT”, koju i predsjednik RH Milanović čestou svojim javnim nastupima  naziva YUTELOM…

Navodno je… kako u Tv Bujici kaže njen voditelj Bujanec HRT otkupio šest(6) dokumentarnih serija NDH a kako je rekao… drugih je šest( nastavaka Klasić dao “gratis!)- HRT koja ovaj serijal plasira u udarnim terminima i to će trajati u 12 nastavaka. Ljevičarski su se mediji raspisali o ovom “Klasićevom” serijalu na način da sublimiraju svojim tekstovima publici i čitateljstvu da , po njima treba gledati svaki nastavak i sve to pod naslovima; Što nas sve još čeka u drugom nastavku, samo kako bi natjerali svoje čitateljstvo da u što većem broju gledaju “podvale i lažne interpretacije” starije hrvatske povijesti. Nedavno je u svim tim i takvim medijima bila glavna i udarna vijest da je prva serija imala gledanost nešto preko 16 % , što su ti mediji slavili kao “najgledaniju emisiju na HRT ili kako je predsjednik Milanović naziva YUTELU.

Sveukupno će hrvatski gledatelji znači , po svemu sudeći imati 12 nastavaka serijala NDH, a sve to na nacionalnoj Tv koju hrvatski građani plaćaju da bi gledali tamo nekakve serijale koji po Vohriću nižu laži na stari udbaško jugoslavenski način..

Vohrić se dalje pita sa čuđenjem , kako to da hrvatski povijesničari, koji se barem tako deklariraju nisu uočili i reagirali na podvale u ovom dokumentarcu koji su hrvatski pretplatnici “osuđeni” gledati u još 11 nastavaka.

Ovo je nezabilježen broj nekih dokumentarnih serijala na Tv u kojemu je zamisao, po svemu sudeći, neupućene gledatelje još više skrenuti stranputicama laži i iskrivljavanjima povijesnih istina.

No, pogledajte video uradak Ivana Vohrića , pa će Vam sve biti dosta jasnije

T.H./G.S.

VEZANE VIJESTI

19. veljače 1931. Milan Šufflay – u središtu Zagreba velikosrpski agenti na smrt zatukli uglednog hrvatskog znanstvenika i povjesničara…


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest − 12 =