Antun Babić: Predsjednice i premijeru, duboko se sramim vaših (ne)djela…Pokušavate poništiti rezultate Domovinskog rata…

Pokušavate poništiti rezultate Domovinskog rata...

Pokušavate poništiti rezultate Domovinskog rata
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Predsjednice Grabar-Kitarović i premijeru Plenkoviću, kao visoki dužnosnik Ministarstva vanjskih poslova iz vremena kad smo svoj život izlagali pogibelji radi obrane Republike Hrvatske od velikosrpske agresije i u borbi za međunarodno priznaje, duboko se sramim vaših (ne)djela i vas osobno.

Gospođo Grabar-Kitarović i gospodine Plenkoviću, vaša će vladavina imati pogubne posljedice za budućnost Hrvatske i hrvatskog naroda. Zbog vašeg sluganstva tuđincima hrvatskom narodu prijeti demografski nestanak, a Hrvatska je sve bliže velikom padu standarda, neimaištini, nestašicama i hiperinflaciji. Ukoliko nastavimo nazadovati današnjim tempom u gospodarskom i društvenom razvoju, za koju godinu Bugarska, Rumunjska i Albanija bit će nam uzor države.

Premda sam od samog početka bio svjestan činjenice da ste nedovoljno iskusni i bez relevantnog znanja za upravljanje državom, što sam i spominjao u svojim komentarima, u meni je postojao tračak nade da želite učiti. Međutim, pokazalo se da želite učiti nešto drugo, a ne kako voljeti svoj narod i kako braniti državne interese i suverenitet Republike Hrvatske. Vas je zanimalo učiti kako što prije i što potpunije ispuniti zadaću nalogodavaca kako dovesti Hrvatsku i hrvatski narod na prosjački štap te uništiti u hrvatskom čovjeku volju za životom i ljubav za Hrvatsku. U tom ste učenju pokazali svoju izvrsnost. Od 1991. do danas Republika Hrvatska nije ni u jednom trenutku bila u većoj opasnosti nego danas pod vašim vodstvom.

Duboko sam tužan, ali i ljutit, zbog vaše neiskrenosti, zbog vaših medijskih spinova, zbog vašeg licemjerja, zbog vaše bogohulnosti jer idete u Crkvu, a podržavate Istanbulsku konvenciju, zbog vašeg lažnog domoljublja, zbog vašeg neznanja, zbog vaše političke pokvarenosti i zbog Vaše spremnosti da Hrvatsku predate u ruke svjetskih moćnika, čiji prethodnici već stoljećima rade na uništavanju hrvatskog naroda.

Vi ste se prodali moćnim svjetskim krugovima

Svjestan sam da sve ovo što sam u kratkoj poruci napisao neće imati nikakav utjecaj na vaše odluke i razmišljanje. Vi ste sebe u cijelosti prodali onim svjetskim i moćnim krugovima koji su vas doveli na vlast u Hrvatskoj, ali koji vas mogu i maknuti s vlasti kad god to požele. Ne, ne bojte se. To se neće dogoditi. Vi odlučno i s velikim uspjehom provodite njihovu zadaću kad je riječ o demografskom nestanku hrvatskog naroda i suverenitetu hrvatske države – Republike Hrvatske.

No, ipak nemojte zaboraviti da smo se mi Hrvati u svojoj dugog povijesti često nalazili u sličnim i teškim trenutcima kad su naša pokvarena i odnarođena hrvatska gospoda i naši izdajice izručivali Hrvatsku i hrvatski narod tuđincima (mason Trumbić i društvo, koji su Hrvatsku predali u ruke srpskom kralju 1918.). Međutim, dragi je Bog i u tim očajnim vremenima u našoj povijesti bio na strani hrvatskog naroda. Kad je narod mislio kako je sve već gotovo, pojavljivali su se veliki hrvatski muževi, koji bi poveli svoj hrvatski narod u odlučan rat za opstanak nas Hrvata. Čak i onda kad smo u kolektivnoj memoriji već mislili da Hrvatska nikada neće biti slobodna i suverena država, došao je odlučujući Domovinski rat, iz kojeg smo izišli kao veliki pobjednici.

Pokušavate poništiti rezultate Domovinskog rata

 Istini za volju, vi, vaši prethodnici i svjetski moćnici silno ste se trudili da nam u cijelosti obezvrijedite veličanstvenu pobjedu iz Domovinskog rata i poništite najvažniji rezultat tog rata – međunarodno priznanje Republike Hrvatske kao samostalne i suverene države, iako ne još uvijek u cijelosti i prihvaćene jer naši domaći izdajice danas čine sve što je moguće kako bi Hrvatsku što više ocrnili u svijetu.

Gospođo Grabar-Kitarović i gospodine Plenkoviću, u Hrvatskoj i u hrvatskom narodu niče novi hrvatski državotvorni i narodni pokret, koji će se oštro politički suprotstaviti vašoj sluganskoj politici i vašim nalogodavcima, koji Hrvatsku žele uništiti, pa potom hrvatski narod uvesti u nove asocijacije zajedno sa Republikom Srbijom. Takav ishod bio bi siguran kraj hrvatskog naroda, a mi nećemo dopustiti da se to dogodi.

Znam da ne možete i da ne smijete, ali za vas i vaše nasljeđe u hrvatskoj povijesti bilo bi najbolje da odmah odstupite ili da, kad biste za to imali dovoljno ljudske hrabrosti, otkažete služenje vanjskim gospodarima te da se počnete iskreno i zdušno boriti za spas Republike Hrvatske i hrvatskog naroda.

U staroj Grčkoj Atena je osudila na smrt proslavljenog grčkog filozofa Sokrata zato što je navodno bunio mladež. U tom njegovom posljednjem gpvpru pred porotom Sokrat je, između ostaloga, rekao sljedeće: “Dobrom čovjeku ne može se dogoditi zlo, ni tijekom života ni nakon smrti”. Nisam siguran da se te riječi mogu primijeniti na vas predsjednice i premijeru. Razmislite dobro.

Antun Babić

* Mišljenja iznesena u tekstovima i kolumnama, osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta Uredništva Braniteljskog portala.*

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

5 KOMENTARI

  1. Whats up very nice web site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally?KI am glad to search out so many useful information right here in the publish, we need develop extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

  2. svaka napisana vam je na mjestu i mislim da ako se ovako nastavi sa čitavom ovom političkom klikom budućnost če nam biti zastrašujuća,narode probudi se više i daj svoj potpis za referendum

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

petnaest + deset =