Antiimigrantski konzervativni politički val zapljusnuo je Švedsku

Podijeli

Tko bi rekao da će konzervativci zauzeti politički gard u liberalnoj Švedskoj i dobiti 20% glasova na izborima…. To je nečuveno za jednu Švedsku… Zašto se to dogodilo…

Naime, migranti koji su dospijeli u Švedsku iz afričkih, bliskoistočnih zemalja te Afganistana počeli su raditi u Švedskoj probleme: silovanja, krađe, pljačke i ostale prijestupe. Takvo ponašanje je jednostavno dozlogrdilo desnim političkim opcijama u Švedskoj te su se čak i udružili. Po prvi put je konzervativna strana dobila izbore u Švedskoj nakon duugog vremena. Hoće li to označiti napredak ili nazadak u političkom životu samih Šveđana?

Za nas koji smo desnih opcija, svakako će označiti napredak jer su liberalne opcije upravo te koje su Švedsku dovele do patosa poniženja i demografske devastacije jer oni smatraju da se Šveđani ne trebaju množiti, već da samo treba dovesti izbjeglice u Švedsku i da je to dovoljno za demografski rast. To je dakako liberalno viđenje koje je vladalo Švedskom više od pola stoljeća. Stoga demokrati su ti koji su donijeli promjene i koji nude nove izlaze iz problema zvano MIGRANTI piše narod.hr.

uredio: Z.S.

 


Podijeli