ANTE GOTOVINA: Nikada nam neće netko nešto dati na dar, moramo zavrnuti rukave…VIDEO…Ja sam ponosan na naše oružane snage.

Hrvatski general Ante Gotovina odgovorio je na nekoliko pitanja novinara...

Podijeli

Hrvatski general Ante Gotovina odgovorio je na nekoliko pitanja novinara kojima je rekao da je zadovoljan našim oružanim snagama, te da stanje u državi uvijek može biti bolje. Slobodni smo i moramo biti sretni rekao je Gotovina…

Što je sve Ante Gotovina rekao, pogledajte u priloženom videu…

G.S.


Podijeli

40 KOMENTARI

  • Tonći Vuković pa ako on nije zaslužio koncesije a tko je , on je odradio časan svoj posao država oslobođena pod njegovim zapovjedništvom i nikoga on nije napustio a dok je država njega je bila napustila

 1. Gotovina tebi se sviđa ovakva Hrvatska a ZNASE .ŠUTITE VI GENERALI KOLIKO VAS IMA A BIČE DASTE ZA PLJEN RATOVALI A NE ZA HRVATSKU INAČE BIVAM PREKIPJELO ODAVNO ŠTO SE DEŠAVA HRVATSKOJ. VAMA JE SIGURNO DOBRO AKO NE I SUPER ,JER PLJEN JE BIJO DOBAR DAGASE NEMOŽE POTROŠITI GENERACIJAMA.

 2. Generale ti kao da ne vidiš (ili se praviš blento) tko ti državu vodi?!? Tebi je super ok,imaš sve što poželiš,računi ti uvijek na vrime plaćeni..a jedina ti briga hoće li Tuna rodit godine nove. Spusti se malo među narod, a pogotovo braniteljsku populaciju koja se nije prodala nikome za nikakve šolde. Genaral se za svoju vojsku pobrine i kada bitka završi..ne povuče se u svoje odaje i pravi se kao da je sa njima sve ok. ?

 3. Ni u ratu ni u ” miru” nijrfan general nesmije
  ” zaboraviti” svoju vojsku !?
  A svi znamo kako zive nasi branitelji,obitelji od poginulih branitelja,koliko je branitelja ” diglo ruku nasebe” i zasto !!!
  Ja vrlo dobro znam kako je banda partizanska dijelila
  ” penzije’ izrodima koji su im dali opljackanu hranu u selu i dojavili odakle dolaze ustase i li domobrani !?
  Ante koliko ja znam tisi bio zapovjednik jugo oficircicu ,iti i takvi kao ti su trebali biti na celu hr.vojske! Znacili to da se ” nema povjerenja” u sve one domoljube,casnike koji nisu izasli iz tzv.jugocizme !???
  Bog i Hrvati !!!

 4. Nikad nam netko neće dati nešto na dar?
  Ljepo rečeno mada to mi i sami znamo odavno.
  Pitam se tko će nam vratiti sve pokradeno.
  Jer kad se vrati sve pokradeno onda Hrvati mogu zasukati rukave i raditi,a dotle mogu samo napuštati HRVATSKU kao do sada.
  Političari su pokrali i rasprodali HRVATSKU,pa se pitam kakve nam koristi od Nacionalne Sigurnosti i pretjeranog trošenja novca na letjelice vrlo upitne kvalitete i drugog nama bezvrjednog naoružanja.
  Hrvati ionako odlaze,i ako ovako nastavi HV će moći čuvati samo emigrante u RH.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 3 =