ANKETA “Mogućnosti i potencijali privatne istražne djelatnosti u sustavu javne i privatne sigurnosti te društvena prepoznatljivost sigurnosno gospodarske grane istražno – zaštitne djelatnosti privatnih detektiva u Republici Hrvatskoj”

Vjeruje se da je mali broj građana upoznat s mogućnostima rada privatnih detektiva, tako da je svaki odgovor važan u dobivanju prave slike stanja...

Podijeli

Grupa privatnih detektiva provodi istraživanje u svrhu izrade znanstvenog rada, kako bi se dobio uvid u percepciju građana i stanja na tržištu. Anketa nosi naslov “Mogućnosti i potencijali privatne istražne djelatnosti u sustavu javne i privatne sigurnosti te društvena prepoznatljivost sigurnosno gospodarske grane istražno – zaštitne djelatnosti privatnih detektiva u Republici Hrvatskoj”…

Anketu možete ispuniti OVDJE.

Vjeruje se da je mali broj građana upoznat s mogućnostima rada privatnih detektiva, tako da je svaki odgovor važan u dobivanju prave slike stanja. U nešto manje od 10 minuta vašeg vremena, možete dati doprinos u ovoj anketi, a rezultati će biti javno dostupni. Rad će također poslužiti kao podloga da se potakne Ministarstvo unutarnjih poslova na nužne regulativne izmjene ali i upozna širu javnost na mogućnosti u kojima im privatni detektiv može biti od velike pomoći.

U pripremi ankete koja je u potpunosti anonimna,kao i u obradi nakon prikupljenih odgovora sudjeluju Adela Krivanek Magerl, Roko Barić i Kristian Družeta.

Anketu možete ispuniti OVDJE.

H.H.


Podijeli