Anđele maleni nisi zaboravljena…Borovo Selo 21. Ožujka 1992. god…Za ovaj monstruozni zločin do dana današnjeg nitko nije odgovarao!

Prva slika je pok. Martine Štefančić za života...Druga slika je pok. Martine Štefančić snimljena 21.03.1992. god. za vrijeme očevida od strane milicije SAO KRAJINE pored bakinih nogu gdje je dopuzala teško ranjena sa sedam hitaca iz vatrenog oružja!...Treća slika je Bernardice Štefančić snimljena 21.03.1992. god. za vrijeme očevida od strane milicije SAO KRAJINE na krevetu gdje je usmrćena sa osam hitaca iz vatrenog oružja!

Podijeli

Borovo Selo 21. Ožujka 1992. god…Na današnji dan 1992. godine zlo je u Borovu Selu prekinulo život malene Martine i njezine bake…
Za ovaj monstruozni zločin do dana današnjeg nitko nije odgovarao!

Martina Štefančić 19.10.1987. – 21.03.1992.
Bernardica Štefančić 19.02.1938. – 21.03.1992.

Anđele maleni nisi zaboravljena…
Danas se navršava tužna i žalosna 28. obljetnica od monstruoznog ubojstva malene Martine Štefančić koja je tada bila stara svega >četiri godine, pet mjeseci i dva dana<
Istu noć je u njihovoj obiteljskoj kući ubijena i njezina baka Bernardica Štefančić a teško i po život opasno ranjen njezin stric Željko Štefančić.

Taj monstruozni zločin su počinili sedmorica srbočetničkih-teritorijalnih pobunjenika koji su u to vrijeme na tom okupiranom području bili vladari života i smrti a da stvar bude šokantnija zna se točno ime i prezime monstruma koji je sa sedam hitaca iz vatrenog oružja usmrtio pok. Martinu Štefančić kao što se zna točno ime i prezime monstruma koji je ispalio osam hitaca iz vatrenog oružja u njezinu baku pok. Bernardicu Štefančić!

Zločin je počinjen, imena ubojica i pomagača se znaju međutim istraga ide toliko sporim koracima da je to prestrašno.
Nikola Kajkić policijski istražitelj za ratne zločine sa Vukovarskog područja je nagrađen na način da je SUSPENDIRAN jer je slučaj priveo kraju kao i mnoge druge slučajeve ratnih zločina od kojih nije htio odustati!

Pitate zašto sve ide tako sporo a imena i prezimena se znaju?

Gospodo draga što očekivat od DORH-a kojem je do jučer na čelu bio glavni državni odvjetnik deklarirani mason Dražen Jelenić?
Pazite sada za kaznu je od strane premijera maknut sa mjesta glavnog državnog odvjetnika na mjesto zamjenika glavnog državnog odvjetnika!
Jel treba naglašavat da bratstvo u masonstvu nije uvezano samo unutar granica RH već da isto djeluje međunarodno te da ne poznaje granice kao ni nacionalnosti?!

Gospodo draga što očekivati od DORH-a u kojem >zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu< “Gordana Knaus” sudjeluje točnije planinari po Južnoj Americi u organizaciji “Penjačkog Društva POBEDA” iz Beograda a sponzori “Penjačkog Društva POBEDA” iz Beograda su među mnogobrojnim sponzorima i “UDRUŽENJE RATNIH VOJNIH INVALIDA SRBIJE” & “POKRET VETERANA SRBIJE” isti oni koji su sudjelovali u oružanoj pobuni protiv Republike Hrvatske i njezinih državljana!

Da stvar bude apsurdnija u domovinsko obrambenom i oslobodilačkom ratu je ubijeno od strane velikosrbske i četničke ideologije 402 nevine dječice a danas ministri koji su sudjelovali u istom tom domovinsko obrambeno i oslobodilačkom ratu se protive i zabranjuju izraze “VELIKOSRBRSKA I ČETNIČKA IDEOLOGIJA” “UBOJSTO OD STRANE VELIKOSRBA I ČETNIKA” točnije u manifestacijama koje se organiziraju kao dani sjećanja na nevine žrtve ne žele sudjelovati ukoliko se ne ublaži ta retorika a sve u svrhu kako budući naraštaji nebi znali tko je te zločine počinio i kako bi domovinsko obrambeni i oslobodilački rat okarakterizirali kao građanski rat što nikad nije bio nit će biti (da ne kažem kako se ide na ruku Pupavcu, Stanimiroviću i ostalim mrziteljima Hrvatske i Hrvatstva)

Gospodo DORH-ovci i politič(m)ari (čitaj kukavice, izdajice svoga roda i naroda i beskičmenjaci) dobro upamtite što ću vam sada reći:
Jedino gori od ovih monstruoznih ubojica koje se slobodno šeću ste upravo vi, vi koji niste i ne želite ništa poduzeti po ovom pitanju, vi koji sudjelujete u otezanju ovih postupaka a te vaše navodne istrage nisu ništa drugo nego mazanje jeftinim jupolom preko očiju!

Upamtite, svanut će dan kada će se sudit ovim monstrumima bez obzira koliko vi to pokušavali zataškati ali svanut će i dan kada će se sudit i vama!

I na kraju teksta:

Počivaj u miru Božjem mali anđele, ima nas koji ćemo se borit pa makar i mi tvoju sudbinu doživjeli al odustat nećemo…

U prilogu vam dajem tri slike:

Prva slika je pok. Martine Štefančić za života

Druga slika je pok. Martine Štefančić snimljena 21.03.1992. god. za vrijeme očevida od strane milicije SAO KRAJINE pored bakinih nogu gdje je dopuzala teško ranjena sa sedam hitaca iz vatrenog oružja!

Treća slika je Bernardice Štefančić snimljena 21.03.1992. god. za vrijeme očevida od strane milicije SAO KRAJINE na krevetu gdje je usmrćena sa osam hitaca iz vatrenog oružja!

J.D.


Podijeli