FOTO-VIDEO Američki predsjednik Trump vratio se u Bijelu kuću: Vitalan kao i prije izišao je iz helikoptera i pozdravio novinare. Osjećam se jako dobro!

Vrlo brzo se Trump popeo na balkon Bijele kuće i vojnički pozdravio posadu helikoptera koji ga je dovezao...

Podijeli

Amrički se predsjednik dosta vitalan vratio predsjedničkim helikopterom u Bijelu kuću…

Noseći bijelu kiruršku masku, Trump (74) je podignuo palac gore i mahnuo novinarima dok je iz helikoptera išao prema Bijeloj kući…

Vrlo brzo se Trump popeo na balkon Bijele kuće i vojnički pozdravio posadu helikoptera koji ga je dovezao.

Sigurnim korakom izišao je iz helikoptera, na trenutak zastao da bi pozdravio novinare, mahnuo im i popeo se na južni trijem odakle je sve pozdravio. Na trijemu je skinuo zaštitnu masku, jer mu više nije bila potrebna, obzirom da je bio sam na trijemu.

Očito je da se Trump dovoljno oporavio, jer nije pokazivao nikakve znakove umora niti uspuhanosti. Penjući se uz stubište Bijele kuće , trebao je doći na trijem s druge strane što je dosta brzo i uradio te se na njemu nije primijetila uspuhanost ni nešto što bi ukazivalo na to da se u ovih 80-AK sati nije sasvim dovoljno oporavio da može dalje nastaviti zahuktalu predsjedničku kampanju.

Osjećam se jako dobro! Ne bojte se covida-19. Ne dopustite da vam upravlja životom. Pod Trumpovom administracijom razvili smo odlične lijekove i stekli odlična znanja. Osjećam se bolje nego prije 20 godina”, napisao je Trump na Twitteru.

Predsjednik SAD-a Donald Trump u ponedjeljak je napustio vojnu bolnicu Walter Reed kod Washingtona u kojoj se liječio od covida-19,  te se helikopterom vratio u Bijelu kuću, samo četiri tjedna uoči predsjedničkih izbora.

M.M.

 

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here