FOTO Ako sljemenska žičara još uvijek nije otvorena za građanstvo, kako se u jednoj od gondola našao aktivist Dario Juričan? Tko je taj lik?

Nakon što je ovo objavljeno na Twitteru zaredali su se nemili komentari...

Foto-Twitter
Podijeli

Ako sljemenska žičara još uvijek nije otvorena za građanstvo, a njome se trenutno voze samo oni koji je testiraju, i novinari za potrebe tekstova/priloga, kako se u jednoj od gondola našao aktivist Dario Juričan?…

Nakon što je ovo objavljeno na Twitteru zaredali su se nemili komentari…

španglo zbrzić@spanglozbrzic·Replying to @TRadnicod glupana, jedino su mi drazi oni koji se takvima prave kako bi se negdje uklopili. poput tebe, ljigo. lik na slici je po sudovima proveo stotine sati, snimio film, ekipa mu izdala knjigu, a sve na temu gradske politike. za tebe doajen novinarstva u mirovini:)

Tomislav Radnić@TRadnic·’lik na slici’ je za sve to bio itekako dobro plaćen, a znamo i tko ga je plaćao. Kao što znamo da se sada ‘gura’ biti netko u Gradu samo zato što ga je preuzela ‘druga ekipa’. A film o ‘gradskoj politici’ mu je sranje. Uz ‘toliko sati snimanja’ i Mujo bi ga bolje napravio!

Tvrko Mali@TvrkoMali·Replying to @TRadnic and @hrsummerstormSredila mu njegova udbokomunisticka burazerija.2

G.S.

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta Uredništva Braniteljskog portala već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**

VEZANE VIJESTI

EKSKLUZIVNO: NACRT ZAGREB- PODSLJEME – ŽIČARA IZBORNA ŽICARA!…


Podijeli