AGROKOR- Grmoja: Uhićenja očekivana, treba “privesti” političare pred povjerenstvo

"Kaznena djela gospodarskog kriminala slijedećih će dana otkriti osumnjičenike koji su Todoriću pomagali u prikrivanju malverzacija u Agrokoru. Ali tko će iz sigurnog zaklona 'istjerati' onu dvorsku svitu, političare koji su se dva i pol desetljeća Todoriću klanjali samo zato jer su preko njega svi profitirali, jer su svojom hobotnicom premrežili cijelu državu...

foto/fah
Podijeli

Autor-Hina

Pred saborsko istražno povjerenstvo “privest” ćemo političare koji su stajali iza svih Agrokorovih uprava, ustvrdio je Grmoja.

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je u ponedjeljak kako su za njega uhićenja u slučaju Agrokor očekivana te poručio kako, u slučaju da HDZ opstruira rad saborskog istražnog povjerenstva, očekuje pritisak građana i medija kako bi se saznala prava istina.

“Nakon onakvih poraznih rezultata revizije i istrage koja se provodi mjesecima uhićenja su posve učekivana”, rekao je Grmoja Hini.

“Kaznena djela gospodarskog kriminala slijedećih će dana otkriti osumnjičenike koji su Todoriću pomagali u prikrivanju malverzacija u Agrokoru. Ali tko će iz sigurnog zaklona ‘istjerati’ onu dvorsku svitu, političare koji su se dva i pol desetljeća Todoriću klanjali samo zato jer su preko njega svi profitirali, jer su svojom hobotnicom premrežili cijelu državu, jer su s godinama postali toliko moćni, toliko sigurni da su besmrtni, jer su šaci držali cijelu zemlju”, pita se Grmoja.

Upravo oni, poručuje politički tajnik Mosta, moraju biti “privedeni”, i to pred istražno saborsko povjerenstvo, koje će na taj način zauzeti poziciju koja mu i pripada i koje će samo tako vratiti vjeru naroda u poljuljane državne institucije.

“To je velika uloga i velika odgovornost. Pokažimo da smo za nju spremni. Ima lijeka i za opstruiranje povjerenstva koje HDZ već mjesecima perfidno najavljuje. Ako postoji volja većine sudionika, ako postoji čvrsti stav, uz potporu javnosti i medija, uz potporu građana, mozemo tražiti svoje pravo da saznamo punu i pravu istinu o Agrokoru”, ističe Grmoja.

Pred saborsko istražno povjerenstvo “privest” ćemo političare koji su stajali iza svih Agrokorovih uprava, ustvrdio je Grmoja.


Podijeli

Comments are closed.