A, što je s pozdravom: Smrt fašizmu-sloboda narodu?…Ovih dana otkopana je još jedna masovna grobnica. Pronađene su 83 žrtve!

grafit_belafuza_1_1316467304
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

U Maceljskoj šumi, nedaleko Krapine, najvećoj klaonici Hrvata, nakon (!) Drugog svjetskog rata, bez suda i suđenja, ubijeno je ili bolje rečeno masakrirano od 13-15.000 Hrvata, među kojima je bilo i veliki broj civila…

-75. obljetnica tzv. “antifašizma” u Maceljskoj šumi, najvećoj klaonici Hrvata…NOĆ UŽASA, 4. NA 5. LIPNJA 1945., KAD SU SERIJSKI UBIJANI SVEĆENICI…

U tom području dosad je u malom broju otkrivenih masovnih grobnica ekshumirano 1.163 žrtava, među kojima je i 21 svećenik.

Ovih dana otkopana je još jedna masovna grobnica. Pronađene su 83 žrtve!

Na ovom terenu treba još otkopati najmanje 120 masovnih grobnica.

ilustracija

Svi oni koji su tu pronađeni i koji još nisu (čak su neki i živi zakopani!) ubijeni su s pozdravom – Smrt fašizmu-sloboda narodu!

-I opet bi oni ponovili Bleiburg, Križni put, jame , fojbe i Goli otok…

U nedjelju, 7. lipnja, u Maceljskoj šumi, koju nazivaju i „Titovo lovište“, jer je maršal Tito tamo najmanje tri puta bio u lovu, obilježit će se 75. obljetnica od pokolja Hrvata.

Za ovo „lovište“ još  nikada nitko nije odgovarao!

Znači, pozdrav iz hrvatskog obrambenog pobjedničkog Domovinskog rata „Za dom spremni“ je „ustaški“, a „Smrt fašizmu-sloboda narodu“ i crvena zvijezda petokraka kakvu je nosio i ratni zločinac Veselin Šljivančanin tijekom okupacije Grada Vukovara ili Ratko Mladić u Škabrnji je nešto „normalno“ i može se  bez problema i dalje „upotrebljavati“ na raznim svečanostima i manifestacijama, pa čak i onima gdje su BEZ SUDA I SUĐENJA masovno ubijani Hrvati!?

 

Autor / Mladen Pavković
Vezane vijesti;

 

75. obljetnica tzv. “antifašizma” u Maceljskoj šumi, najvećoj klaonici Hrvata…NOĆ UŽASA, 4. NA 5. LIPNJA 1945., KAD SU SERIJSKI UBIJANI SVEĆENICI…

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 2 =