Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

“Idemo na Wembleyu uživati, dati sve od sebe. Nama su najvažnija ova tri boda zbog 2. prosinca, kad je ždrijeb za EP, da ostanemo u prvoj skupini nositelja. Imamo motiv – tri boda i prvo mjesto, a motiv nam je i Vukovar. Na Wembleyu ćemo dati svoj doprinos”, poručio je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić nakon velike pobjede na Maksimiru i nakon što su Vatreni svladali jake Španjolce,piše narod.hr.

“Isuse, i ovaj je potpuni idiot’, objavio je Matija Babić, pokretač portala Index, na svom Facebooku uz članak s Indexa u kojem je ova Dalićeva izjava, a zatim ga je obrisao.

Status možete vidjeti ovdje:

Podsjetimo, ranije je Babić čestitao provokatorima koji su bacanjem baklji na nogometni teren na Europskom prvenstvu namjerno nanijeli veliku štetu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i cijeloj Hrvatskoj. Portal Index mjesecima je bez uspjeha pozivao na bojkot Vatrenih. Svaku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije portal Index, koji je ”bojkotirao Hrvatsku”, popratio je s barem desetak članaka. Na Facebooku Babić se ”proslavio” uvredljivim i ponižavajućim komentarima na račun hrvatskih branitelja, hrvatskih sportaša, poput Blanke Vlašić, piše narod.hr

csreenshot facebook-babići

Babić je osuđen 2014. godine da je zajedno sa suradnicom Vanom Šalov Violić fiktivnim ugovorima tvrtku Prva stranica d.o.o oštetio za skoro 2.8 milijuna kuna.

Dobio je godinu dana zatvora koji mu je zamijenjen radom za opće dobro, a izrečena mu je i novčana kazna od 300.000 kuna. Prema presudi, Babić i Šalov Violić su zajedno u državni proračun morali uplatiti oko milijun kuna, a tvrtki koju su oštetili oko 600.000 kuna. Matija Babić na zagrebačkom je Županijskom sudu priznao nedjelo te je temeljem nagodbe s tužiteljstvom osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine koja mu je zamijenjena radom za opće dobro.

A početkom 2016. godine Trgovački sud u Zagrebu objavio je oglas kojim se pozivaju vjerovnici Sport Indexa d.o.o, jedne od izdavačkih tvrtki vlasnika i osnivača portala Index.hr Matije Babića, da u roku od 45 dana predlože otvaranje stečajnog postupka te tvrtke s utvrđenim dugom od preko 290.000 kuna.

Cijelu vijest pročitajte-izvor-OVDJE

Piše: Miroslav Herceg


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

11 KOMENTARI

 1. I would like to convey my respect for your kindness giving support to individuals that require help with your study. Your very own dedication to getting the message throughout had become definitely effective and have without exception encouraged guys just like me to arrive at their dreams. Your invaluable recommendations signifies a whole lot to me and further more to my office colleagues. With thanks; from everyone of us.

 2. tko mu je bio sudac za toliko novca rad za opće dobro?
  Očito je dobio i sudac koji mu je izrekao tako sramotnu presudu.Tom sucu triba zabraniti rad,oduzeti sudačku licencu kao i svakom sucu koji oslobodi kriminalca ili mu ireče tako sramotne presude.Taakođer svakog suca koji donese lažbnu presudu (presudu po naredbi drugih poltrona) također postupiti jaednako jer su sramota Hrvatske Domovine .Takovi BANDITI nisu dostojni da žive i rade na trošak HRVATSKIH građana….

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

šesnaest − 11 =