Podijeli

Klub navijača Hajduka Torcida Split svake godine na dostojanstven način obilježava Dan sjećanja na Vukovar i njegovu strašnu žrtvu u srpskoj agresiji.

Evo kakav je program Torcida Split pripremila za ovu godinu;

SRIJEDA, 14.11. od 20h: u prostorijama Kluba navijača bit će prikazan dokumentarni film o Vukovaru.

SUBOTA, 17.11.: s posebnom radošću vas obavještavamo da nam u goste dolazi Vilim Karlović, čovjek koji je preživio Vukovar i Ovčaru, hrvatski branitelj i pripadnik ‘Tigrova’. Imate priliku od 19h uživo poslušati njegovo svjedočanstvo, također u prostorijama Kluba navijača.

NEDJELJA, 18.11.: mimohod s dna Vukovarske ulice do novog grafita. O točnoj satnici ćemo vas naknadno obavijestiti. Mimohod je već postao splitska tradicija, stoga pozivamo sve građane da nam se pridruže.

Apeliramo da se suzdržite od pirotehnike, ovo je miran i dostojanstven skup. U suradnji s Udrugama osoba s invaliditetom Split, Sinj, Trogir, Metković i Makarska od sutra će u prodaju (Klub navijača i Torcida Shop) biti pušteni lampioni koje ćemo upaliti duž Vukovarske, a sav prihod ide u humanitarne svrhe. Cijena jednog lampiona je 10kn. …vječan k’o narod ponosno stoji!

Program obilježavanja pada Vukovara završava, kao i prethodnih godina- tradicionalnim mimohodom u Vukovarskoj ulici…

M.M.


Podijeli

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedamnaest + četiri =