Glavni ravnatelj policije Nikola Milina: Hrvatska policija u akciji “Koridor” ima striktno postavljene uvjete ponašanja i postupanja raznih rodova Hrvatske policije.

Naime, ilegalnim ulaskom na područja RH migranti sebe izlažu opasnosti pogibelji u minskim poljima, čega smo svjedoci....

Podijeli

Glavni ravnatelj policije RH Nikola Milina

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina održao je konfereciju za medije u kojoj je naglasio da Hrvatska policija u akciji “Koridor” ima striktno postavljene uvjete ponašanja i postupanja raznih rodova Hrvatske policije.

Migranti i snimak koji pokazuje postupanje je nastao na minski sumnjivom prostoru. Vidjeli ste da smo spašavali ilegalne migrante kad su ilegalno ušli u minsko polje, jedan je i poginuo. Naš je naglasak prvenstveno baziran na švercere ljudima, kaže Milina.

Za sada nemam spoznaje da je protiv policajaca proveden ikakav postupak, rekao je.

Milina je rekao da će se sve u skladu sa zakonom i postupanju policije u tim okolnostima ispitati te da za sad nema nikakvih postupanja protiv policajaca.

Naime, ilegalnim ulaskom na područja RH migranti sebe izlažu opasnosti pogibelji u minskim poljima, čega smo svjedoci.

Do sada smo spasili na stotine migranata, u različitim situacijama kazao je Milina.

Poslušajte što je sve rekao glavni ravnatelj policije o snimci koja se pojavila na kojoj, po pisanju nekih medija je primjenjena sila koja nije u skladu sa pravilima i postupanjima policije.

Što je sve rekao glavni ravnatelj policije RH Nikola Milina pogledajte u videu-Video facebook dnevnik.hr

 

T.H.

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here